måndag 25 juli 2011

En gråtrist måndag

Idag har vi inte gjort så mycket här hemma. I förmiddags stack jag iväg till gymmet en stund. Jag körde lite konditionsträning. Främst ville jag mjuka upp mina lår. Jag har nämligen en enorm träningsvärk i dom sedan i lördags, då jag tränade ett cirkelpass. Jag tränade ingen styrka alls idag, utan det blev en stund på crosstrainern, roddmaskinen och motionscykeln. Totalt tränade jag ca 45 minuter.  Jag stretchade också och imorgon hoppas jag att träningsvärken är helt borta.Jag är otroligt trött på allt regnande och jag saknar solen enormt. Därför blev det solariesol idag. Jag är egentligen emot det, men jag kunde inte låta bli. Jag hoppas verkligen att den riktiga sommaren snart kommer tillbaka. Under tiden jag solade, inhandlade maken maten. Under tiden jag promenerade med hunden, ägnade han sin tid och kraft till att tillaga en jättegod middag. Det blev sjömansbiff. Så gott det är!!! Det var på håret att maten inte skulle få plats i grytan.  Efter maten tittade jag på "Svinalängorna". På ett sätt tyckte jag att den var bra, för jag ville se genom hela. Men på ett sätt var den alldeles för deprimerande. Har någon av er sett den? Vad tyckte ni?

17 kommentarer:

 1. Duktiga du som kommit igång med träningen.
  Sjömansbiff, mmm så gott.

  Önskar att det blir mer sommardagar igen,längtar också sol
  Kram Lissen

  SvaraRadera
 2. nu läste jag ordentligt mums älskar sjömansbiff det gör min mamma ibland å det är himla gott

  SvaraRadera
 3. blä för skitväder,jag brukar med ta mej en solning i solariet om vädret är skit för länge, känner mej mycket frächare då, mums vad det där ser gott ut vad är det?
  jag har ej sett svinalängorna men läst boken en mycket sorglig berättelse var de,
  kramen

  SvaraRadera
 4. Ja eller hur var väldigt nervös men det gick bra idag;)Åh ja svinalängorna alldeles totalt för sorglig för min smak=(

  SvaraRadera
 5. Vinnaren av dagens blogg är nu dragen, kika in och se om det blev du och var gärna med i den nya omgången! :)
  kram

  SvaraRadera
 6. Mumsigt :)

  Jag vill så gärna se Svinalängorna, alla säger att den är så bra och väldigt skickligt gjord :)

  SvaraRadera
 7. Visst är svinalängorna en bok från början? Jag vill så gärna se den! Har hört att den ska vara bra :)

  SvaraRadera
 8. Det var så länge sedan jag åt sjömansbiff. Jag får nog passa på att göra det någon gång.

  sv. Tack!

  SvaraRadera
 9. sv: tack så jättemycket för tipsen :) ska definitivt kolla upp de ställena!

  SvaraRadera
 10. tack så mkt!

  din gryta såg himla smarrig ut :)

  SvaraRadera
 11. Tack så mycket! :) åh vill också se den filmen :)

  SvaraRadera
 12. Ha en toppenfin tisdag =)

  SvaraRadera
 13. Tack för titten hos mig, håller med dig om att Svinalängorna var FÖR sorglig ...
  Men sjömansbiff är gott ;-)

  SvaraRadera