söndag 31 juli 2011

Everything I do....Detta är absolut en av världens bästa låtar! Det finns många som är bra och det finns många som får mig att tänka på hur stark min kärlek är till min älskade man. Min man är min stora kärlek och han är också min allra bästa vän. Min kärlek till honom är stark, enormt stark. Tänk vad musik kan beröra en. När jag lyssnar på Bryan Adams fantastiska låt så kan jag inte tänka på någon annan än på min älskade.

Det finns fler låtar som jag tycker om. Undra om jag ska skapa en ny kategori - MUSIK. Eller så låter jag dessa hamna i min kategori VIDEOKLIPP som redan finns.

Har du någon faoritlåt? Eller någon låt som betyder mycket för dig? Skriv och berätta!

17 kommentarer:

 1. Denna låten är underbar :)

  Jag har en hel del favoritlåtar i olika situationer, men denna går alltid hem :)

  SvaraRadera
 2. Det där är kärlek banne mig :D

  SvaraRadera
 3. Tack så mycekt fina du :)

  SvaraRadera
 4. den är så fin den låten =) Jag har olika låtar för olika tillfällen, just nu är min favorit Riding with Sue - D.A.D =)

  Sv: IBS är irriterad tarm.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Har du en stund över? :)
  Kika då in på bloppisen!
  stuffstuff.blogg.se
  En massa trendiga plagg och andra prylar till vrakpris!
  KRAM KRAM :D

  SvaraRadera
 6. okej, fast jag har ett webjotell de heter Ballou, men då måste manb väl flytta hela bloggen för att slippa strul :)

  SvaraRadera
 7. Ok. Mortfiles hjälpte mig med min flytt från Spotlife, där jag bloggade tidigare. Varför jag slutade blogga där? Läs här: http://junitjejen.se/besviken-eller-inte/ och här: http://junitjejen.se/adios-spotlife/

  SvaraRadera
 8. haha, japps, det e nog bara domänen som finns hos webhotellet, får be dem kika på att flyta hela bloggen :)

  SvaraRadera
 9. En av världens bästa låtar är Celine Dions My Heart Will Go On.
  Så fantastisk låt.

  Ja jag diggar Sannas nya frisyr, hon ser så modern ut i den :)

  SvaraRadera
 10. Idag har jag och pappa promenerat runt i Slottsskogen, tyvärr var inte vädret på våran sida, men det gick bra med hjälp av paraply:)

  Kram

  SvaraRadera
 11. håller helt med dig! hört Yiruma - River flows in you? Min absolut favorit låt. Tror du skulle älska den också!

  SvaraRadera
 12. Många favoritlåtar en del förknippade med personer och känslan man hade då (Corrs - What can I do, Natalie Imbruglia - Torn, Marie Fredriksson - Ännu doftar kärlek är exempel på såna låtar) sen är det bara glädjelåtar: Robbie Williams - Let me entertain you, Feel, Come undone & Angels (efter konserten i köpenhamn för 2 veckor sedan).
  Finns många och många är ju också förknippade med sol och sommar!

  SVAR. Haha, jag äter ju glass så att det blir fint väder ;)
  Och ända sen jag började äta glass så har det blivit kalasväder. Så nu får jag helt enkelt fortsätta äta glass.. stackars mig! ;)

  SvaraRadera