onsdag 20 juli 2011

Mys x 3

Jag åkte till stan tidigare idag. Jag behövde köpa en födelsedagspresent till min mamma. Tyvärr vågar jag inte avslöja här vad hon kommer att få. På stan var det ganska många Gothia Cups-spelare och turister. I all hast fick jag ta emot en papperskasse. Jag brukar det vara skit det man brukar ta emot. Oftast brukar jag tacka nej, men idag hann jag inte. Men denna "goodiebag" var inte så dum ändå. Det var bland annat tre magasins, smakprov på något nytt knäckebröd och munskölj.  Jag mötte upp min man, som hade slutat jobba. Vi tog oss en fika på café Cappuccino. Jag minns inte när jag drack cola light och åt en morotskaka senast . Det var gott att synda lite grand utan att känna att man är fast i sockerträsket.  På väg hem blev det några småärenden som att köpa sockor på Lindex, handla mat på Ica och att tanka bilen. Väl hemma en hundpromenad och sedan ett glas rosé på altanen. Så gott!! Att ha semester är bra härligt.

6 kommentarer:

 1. Ja det är så fint :)
  Har du själv några sådan tavlor :)?

  SvaraRadera
 2. Man får unna sig och slarva lite på semestern ju! Kram

  SvaraRadera
 3. Kul att du anmälde dig till dagens blogg :D Utser vinnaren imorgon bitti, blev det inte du så får du gärna anmäla dig igen :) kram

  SvaraRadera
 4. mm va mysigt du haft det.Rose' hör verkligen sommaren till!ha en härlig dag,just nu skiner solen här så strandväskan är packad:)kram

  SvaraRadera
 5. det låter som en PERFEKT dag, och den där goodiebagen var inte så tokig !
  Jag har helt glömt av att det är gothia cup - och vi som ska till göteborg hela helgen. Jag antar att det kommer vara SJUKT mycke folk - med andra ord kanske INTE läge för liseberg !?
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Klart man får synda lite på semestern!!! Varken morotskaka eller rosévin är fy skam!!! Vilket osökt får mig att tänka på att jag har lite rosévin i kylen :wink:

  SvaraRadera