torsdag 11 augusti 2011

En tjuvstart

Idag tjuvstartade jag på jobbet lite grand. Jag börjar  inte jobba förrän på måndag egentligen. Första veckan innan eleverna kommer, är det fullt upp med studiedagar och förberedelser. Jag vet att tiden går åt, så jag passade på att möblera i klassrummet idag. det är skönt att åtminstone ha det färdigt. Eftersom städerskan hade fixat golvet, så var alla möbler flyttade till ena sidan av klassrummet. Jag visste hur jag ville att bänkarna skulle stå (2 och 2), så det var bara att sätta igång.  Jag blev nöjd, men jag är inte klar. Jag har inte gjort iordning i skåpen och jag har en låda att packa upp. Men nu ska jag njuta av min sista semesterdag imorgon + helgen. Min portfölj har jag inte rört på hela sommaren, men på måndag är det dags.

18 kommentarer:

 1. Nu är dagens blogg avslutad, kolla om du vann! Du är välkommen att anmäla dig igen :)

  SvaraRadera
 2. Trevlig blogg! Riktigt mycket fina bilder och du skriver bra :)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat!!
  Själv började jag jobba i går!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. - Kul att du är med i dagens blogg, lycka till! :)
  Haft en bra dag? kram

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att man ska sitta radvis =)
  Men det är bara vad jag tycker :)

  Det är mest vi 80-90 talister som är Disney nördar :)

  SvaraRadera
 6. Jag har 1½ vecka kvar men det smyger sig fort mot arbetsstart här med. Skönt att få ordning på bänkarna..

  SvaraRadera
 7. Då börjar det dra ihop sig för skolstarten :)

  Sv: Tack för tipsen :)

  SvaraRadera
 8. nu är dagens blogg AVLSUTAD! klicka på länken för att komma till den nya tävlingen och se om det var du som vann :)
  http://hannalovisasol.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-3.html#comment

  SvaraRadera
 9. Svar: Tack så mycket!

  Jag tror att jag såg dina bröllopsporträtt (bl.a det du har i headern) på någons fotoblogg igår. Ganska spännande att just du då kommenterade på min blogg! :)

  SvaraRadera
 10. SV: Tack så mycket! :)

  Fint! Är det roligt att vara lärare? Vilken/vilka årskurser har du? :)

  SvaraRadera
 11. Vad menar du med radvis? Mina får sitta två & två i tre olika rader med gångar emellan, så jag lätt kan gå runt och hjälpa mina elever.

  SvaraRadera
 12. På vilken fotoblogg såg du mina bröllopsbilder? Jag hoppas det var hos Jenny Blad. Hon har rätt att ha mina porträttbilder på sin blogg, eftersom hon har tagit dom. Ingen annan blogg har rätt att publicera mina bilder.

  SvaraRadera
 13. Ja, det är roligt att vara lärare, men det kan vara jobbigt ibland. I höst ska jag vara klasslärare för en 4:a.

  SvaraRadera
 14. Att man liksom sitter 4-6 på en rad =)
  Så hade vi på låg- och mellanstadiet och det var jättebra, fast det kanske är annorlunda idag, vad vet jag?
  Vi satt även i grupper om fyra osv. :)

  SvaraRadera
 15. Hur man placerar eleverna är upp till varje lärare. Pga trångt utrymme skulle jag kunna ha de 4-6 på rad. Men nu behövs inte det. Det är oftats enklast ifall de bara har en granne. Då blir det inte lika mycket prat.

  SvaraRadera
 16. min semester är också snart slut, måndag är första arbetsdagen efter att ha haft fyra veckor semester och jag undrar hur det ser ut på Sandagymnasiet, då det denna vecka var Camp med nästan 200 sportintresserade ungdomar, blir nog några klassrum som vi får städa igen, men då skolstarten är först veckan efter hinner vi få ordning innan dess. Idag är det solsken och blå himmel men det blåser lite, ska nog göra en promenad ner till Vättern eller upp till skogen, får se om min sambo följer med :D ha en skön lördag, kram Irene

  SvaraRadera