måndag 1 augusti 2011

Ett ganska meningslöst inlägg


Idag har det verkligen varit varmt här, riktigt varmt. Det blev att utesluta att bara sitta hemma. Att vara ute och njuta av solstrålarna och värmen blev min första tanke, när jag steg upp imorse. Och så blev det. Jag solade, läste i min bok och jag badade. Det var riktigt skönt i vattnet. Det svalkade alldeles lagom. Efter tre timmars solande hade jag fått nog. Då cyklade jag hem igen. Resten av dagen har gått till små iköp och avslappning. Nu måste jag stoppa någonting i magen.

24 kommentarer:

 1. Ja,det har jag, själv? (:
  Tack,detsamma :P

  SvaraRadera
 2. SV: ja det behövs ju verkligen. och nu när jag har vart på stan 2 gånger samma vecka så har jag ju lite nytt att lägga in :D

  SvaraRadera
 3. fina bilder!

  hoppas du har en fin sommarkväll!
  //anna
  driver webshoppen Avanna på www.avanna.se
  just nu sommarrea !

  SvaraRadera
 4. Ja det ska bli toppen! Ska nämligen dit för att vara med i en av visningarna på Danmarks modevecka. Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 5. låter hur härligt som helst! :D

  SvaraRadera
 6. En alldeles underbar dag :)

  SvaraRadera
 7. Jag ville ha en enkel design, men jag tycks minnas att hon tog 500 kr för en design oavsett hur den skulle se ut. Du får fråga henne :)
  Jag blev dock inte nöjd på slutet, det var några småsaker hon aldrig fixade även fast hon sa att hon skulle göra det, hon svarade helt enkelt inte på det mailet. Men det kan ju bero på saker som jag inte vet om, bortrest, sjuk eller vad som helst. Efter det mailade jag inte mer, så hon vet inte att jag inte var riktigt nöjd. Hon är duktig under tiden i alla fall, bra kommunikation och så.
  Mwn Mumari är bättre :)

  SvaraRadera
 8. Sv: jag har en annan blogg pa wordpress, och skillnaden ar ju som natt och dag. Sa otroligt mycket battre.

  SvaraRadera
 9. Men tack vad glad jag blir att du tycker det :D
  Superfina bilder! Hoppas du har en bra kväll :)

  SvaraRadera
 10. Meningslösa inlägg behövs ibland.... :)

  SvaraRadera
 11. Nu har jag presenterat vinnaren av bild&länk i menyn! Kika in och se om det blev du vetja!
  Om inte, anmäl dig gärna till kvällens blogg ! :D

  direktlänk till inlägget --> http://spoink.blogg.se/2011/august/vinnaren-av-bildlank-i-menyn-kvallens-blo.html

  Hoppas allt är bra med dig annars? :D

  SvaraRadera
 12. De meningslösa inläggen är de bästa ibland :-P

  Vill passa på att tipsa er om att gå in på min blogg imorgon. Detta för att jag kommer anordna en välgörenhetstävling som är en vinstsituation för alla inblandade parter. sov gott!

  SvaraRadera
 13. Inga inlägg är meningslösa? =)

  Ger hopp om ett nytt samhälle, ett nytt Sverige, en ny värld =)

  SvaraRadera
 14. Oh så härligt! Ja visst har det varit en fiiin dag idag. Det gillar vi! :D Jag blir så glad av solen.
  Utelek och massa mat. mumsmums. ;)

  svar: tack så himla mycket! :D hihi

  SvaraRadera
 15. Kul att du är med i Dagens Blogg hos mig! :D
  http://emmyasklof.blogg.se/2011/august/dagens-blogg.html
  Allt bra idag?
  Kram

  SvaraRadera
 16. Vinnaren av dagens blogg finns uppe! :) Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:
  http://vadfanskajagheta.se/2011/august/tisdag-dagens-blogg.html#comment

  SvaraRadera
 17. Det där ser ljuvligt ut du!

  Svar: Det jobb jag fått nu är som lagledare, så det är utöver mitt "riktiga" jobb men så jäkla kul. Laget jag jobbar för ligger i högsta ligan i Sverige så det är riktigt skoj och bra för framtida CV! :)

  SvaraRadera
 18. Härliga bilder.

  Här känns det som om rätt många inlägg är meningslösa.. men skriver dem ändå bara för att uppdatera bloggen..

  Önskar dig en fantastisk dag!

  SvaraRadera
 19. Mmm, här har sommaren kommit tillbaka igen också. Så härligt! :) Jag har ju börjat jobba igen, men man hinner ändå njuta av sol och värme på rasterna och som i går på en ledig måndag till exempel. :)
  Hoppas att du får en fin tisdag.

  SvaraRadera
 20. Grattis på namnsdagen!
  Jasså, på väg hem kanske ?

  SvaraRadera