fredag 5 augusti 2011

Mord på Gotland


Mari Jungstedt har verkligen lyckats igen!!! Jag har läst alla hennes böcker och jag gillar de alla. Mari har verkligen blivit min favoritförfattare, åtminstone en av dom. Jag har läst ut Det fjärde offret  och den var liksom de tidigare böckerna väldigt bra. Man kan inte för  tidigt ana vem som är mördaren i Jungstedts böcker. Man blir nyfiken på vems om ligger bakom dåden och man drivs till att fortsätta läsa. Det är svårt att släppa taget om boken.

På ett sätt känns det lite tragiskt att ha läst ut en väldigt bra bok. Vad ska jag göra nu på lediga stunder? Läsa en annan bok? Det känns som att man inte ska få återse en god vän på väldigt länge. Nästan som att säga upp en god bekantskap.

Jag hoppas verkligen att Mari Jungstedt redan har påbörjat att skriva på sin nästa bok!!

15 kommentarer:

 1. Jag har en bok här hemma med henne. Så kanske skall ta tag i den idag :) Vädret ute inspirerar inte till mycket :/

  SvaraRadera
 2. Vilken superfin blogg!
  Sv:Ja visst är han snygg &tack!:)

  SvaraRadera
 3. ja dem vart kanon fina. fanns 130 till :D

  SvaraRadera
 4. Har inte läst någon bok med henne. Knappt någon bok egentligen för jag har ingen större ro till att läsa böcker.

  Däremot tycker jag det är väldigt avslappnade med talband.

  SvaraRadera
 5. Jag känner oxå så när jag läst ut en bra bok.

  Gillar oxå Marie Jungsteds deckare o har läst dem alla, gillar handlingen vid sidan av mordfallen oxå.

  SvaraRadera
 6. Ja dem var så fina så =)

  SvaraRadera
 7. Att vi svenskar älskar att läsa om mord och deckarhistorier, men när dem är på riktigt är det inte lika kul längre.. ;)

  SvaraRadera
 8. sv; Superkul att du är med och tävlar i dagens blogg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna :) :)

  SvaraRadera
 9. Ja men visst ÄR hon bra Jungstedt??? Jag gillade inte deckare tidigare men så sprang jag över Jungstedts första bok och bara slukade den! Har läst alla och ja, säger som du: hoppas att hon redan har påbörjat jobbet med sin nästa bok :D

  SvaraRadera
 10. Grattis! Du är en av finalisterna i veckans blogg-tävlingen :) Lycka till :)

  SvaraRadera
 11. Måste också ta och köpa den, har läst alla hennes tidigare... Jag gillar alla deckare i gotlandsmiljö, just för att jag besökt Gotland så mycket. :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 12. Nä, det är inte kul att läsa om riktiga mord. Hur vet du att svenskar gillar att läsa om mord?

  SvaraRadera
 13. Åh den vill jag läsa, fast vill ha den i pocket så jag avvaktar :P

  SvaraRadera