lördag 14 juli 2012

Utlästa


När vi var i Turkiet läste jag ut Vila i frid av Sofe Sarenbrant och även Den sista akten av Mari Jungstedt. Båda böckerna var lika bra! Man ville liksom inte släppa ifrån sig böckerna. Ingen av dessa författare avslöjar mördaren för tidigt. Jag tycker inte om deckare, där man allt för tidigt kan gissa sig till vem som är mördaren. Jag har läst både Sarenbrants och Jungstedts tidigare böcker. Jag har verkligen gillat dom och jag väntar nu på att dessa författare skriver nya böcker. Det känns som att jag har hittat mina författare, om ni förstår vad jag menar.

Läs om Vila i frid.

Läs om Den sista akten.

Jag rekommenderar böckerna varmt!

8 kommentarer:

 1. Förstår :-) ...
  Ha en fin dag/Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Nu har jag varit ledig i en vecka och inte fått ro i kroppen än så det är nog dax jag slappnar av med böcker nu.
  Ps. Det blev blogspot då syrran och mamma kör det, jag var så otroligt less på att inte kunna blogg på blogg.se alls, det gick inte att mobilblogga eller lägga upp bilder eller något för mig och på en månad berättade de inte varför eller uppskattade tiden för hur långe problemen skulle vara kvar. Sedan tänkte jag att det kanske var dax, lämna det förra bloggnamnet då det ju hänger i hop med mitt gamla liv och inleda det ny som jag troligen kommer heta inom inte alltför avlägsen framtid :-)

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja jag blev påhoppad i söndags för 2 veckor sedan.

  Jag och sambon var ute och gick kvällsrundan med hundarna nere i Trelleborg där vi alltid går med hundarna när vi är i husvagnen. 2 killar kommer på cykel och ropar gay efter oss och efter dom cyklat förbi oss en bit hör jag hur ena killen skricker och hoppar av cykeln och springer i kapp oss och sparkar mig i ryggen och ber mig gå fortare.. varför han gav sig på mig vet jag inte!

  SvaraRadera
 4. Kanske man ska läsa någon av dem då? =)

  Det gör jag med.

  SvaraRadera
 5. Åh kul med boktips! Ska spana in dem efter boken jag håller på med nu (som jag tyvärr inte har tagit mig tid att läsa ut på huuuuur länge som helst).

  - Visst är det fint! :D Det beställde jag från Playman.se (det är dock till Samsung, men det finns såna till iPhone också) :)

  SvaraRadera
 6. Den sista akten hoppas jag hinna läsa innan semestern är slut :-D

  SvaraRadera
 7. logg.se har ju strulat en hel del, så jag kan förstå om du har tröttnat. Sedan är det ju alltid kul med variation. Jag hade bytt bloggnamn om det inte hade varit för att jag äger domännamnet. Sedan är det ju heller inte alltid så enkelt att byta bloggnamn. Jag ÄR ju JUNITJEJ. Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Så hemskt!! Hur kan människor bara attackera nån så där bara för att han är homosexuell?! Jag begriper det inte!!Har du polisanmält händelsen?

  SvaraRadera