söndag 5 augusti 2012

Svåra att få på


Som jag har nämnt förut så är det svårt för mig att hitta skor i rätt storlek, då jag endast har 35:or. När jag fann webbutiken spartoo.se blev jag väldigt glad, då den har flera skor i min storlek. Detta par av märket Camper beställde jag hem. Så fina! Men så svåra att få på! Väl på, satt de bra. Rätt storlek och de känns sköna. Om det nu ska vara en kamp att få i fötterna varje gång, så blir det rätt jobbigt. Kanske blir det lättare, när man väl har gått in dom, men det vet man ju inte. Jag funderar faktiskt på att skicka tillbaka skorna och min jakt på andra får börja. Jag gillar dessa från Zalando skarpt, men det känns för tidigt med boots plus att de var för dyra. Dessa från Spartoo gillar jag, men jag vill inte ha röda. De här gillar jag också, men de känns för tidiga. Jag fortsätter letandet!

8 kommentarer:

 1. Fortsätt du att leta, för vad är inte viktigare än att ha vettiga skor på fötterna :)

  SvaraRadera
 2. Ja den där kossan dyker upp för mig med, det var sen Blogg.se "flrnyade" sig, men det har bara blivit sämre.. :(

  SvaraRadera
 3. svar: Då rekommenderar jag absolut att du besöker det någon gång :D
  Supermysigt ställe!

  Hoppas du får en bra dag idag. :))

  SvaraRadera
 4. Tack! Allt bra med dig denna måndag?

  SvaraRadera
 5. hejj sista chansen att anmäla dig till den superenkla tävlingen :) länk: http://behuy.blogg.se/2012/august/tavling-vinn-sommar-nagellack.html#comment ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera
 6. Sv: Man får ju passa på när tillfälle ges :)

  SvaraRadera
 7. Åh,jag har oxå små fötter 34-35 & gillar det inte,sååå svårt att hitta fina skor :|
  /Kram

  SvaraRadera