tisdag 4 september 2012

Mat och naglarMat och naglar (som rubriken) är ingen bra kombination. Inte på något sätt alls. Det låter inte särskilt smaskigt alls.  Men det var åtminstone dagens bambamat, som bestod av köttfärslimpa, potatis och god sås. Jag tycker oftast att vi får väldigt god mat i bamba. Jag uppfattade inte det så, när jag själv gick i skolan. Grönsaksbiffarna, som vi får ibland, är dock inte så goda.


Efter jobbet var det dags att besöka nagelteknologen igen. Återigen blev jag väldigt nöjd. Denna gång valde jag svagt lila glitter. Jag funderade först på ett glitter i ett blått skimmer, men jag vågade inte. Sommaren 2013 kanske det passar med ett blått glitter.

Hoppas du har haft en bra dag idag!

7 kommentarer:

 1. Det skrev jag ju i ett inlägg häromveckan, antingen jobba med funktionsnedsättning eller inom BUP, eller inom någon annan psykiatrisk hälsovård. Tycker människans hälsa och livslust är jätteintressant =)

  SvaraRadera
 2. Köttfärslimpa såååååå gott...
  Får nog göra en :D /Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Sv: Det var riktigt gott med smårgåstårta..

  Hoppas du haft en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Och det skulle jag ha kommit ihåg?

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket
  Vad gottigt de ser ut och fina naglar, du passar i dom

  SvaraRadera
 6. wow vilka snygga naglar :-) ...sådana skulle jag också vilja ha...
  kram Åsa

  SvaraRadera