lördag 15 september 2012

Träning och shoppingFörst träning på gymmet. Idag spenderade jag längre tid än vanligt, men det kändes bara roligt. Först 11 minuters uppvärmning på roddmaskin. Sedan blev det sammanlagt 40 minuter styrketräning. Mitt i gick jag en rask promenad på löpbandet med motlut 1 10 minuter. Runt vaderna hade jag satt vikter (osäker på hur mycket de vägde). Träningen avslutades med 10 minuters cykling. Det kändes skönt när svetten rann. Jag gillar gymträningen, eftersom jag kan styra träningen själv.


Och så fann jag äntligen min vinterjacka på vår shoppingrunda idag. Jag och min man stack iväg till XXL efter träningen. På XXL fann jag ingen jacka jag ville ha. De hade heller inget stort utbud av dom. Min man köpte i alla fall en lampa till sin cykel. Jag ville inte ge upp min jakt efter en ny vinterjacka, så därför begav vi oss därefter till Stadium+, som ligger ganska nära XXL. Där fanns det ganska gott om jackor. Där fann jag en väldigt fin Helly Hansen-jacka. Den satt perfekt!! Men då var den vit med små röda detaljer. Det är jättefint med vitt, men så svårt att hålla rent. Där fanns också en fin Peak Perfomance-jacka, men den var för dyr. Jag ville se mer, därför gick vi vidare till TeamSportia. Jag blev besviken först, när jag gick in. Det såg ut som att de inte hade något av intresse. Men så fann jag en röd jacka av märket Didrikson. Kampanjpris dessutom!! Att det var förra säsongens modell bryr jag mig inte om. Skönt att jakten på jacka är över!

25 kommentarer:

 1. Hejja hejja !! För min del blir det ett försök att ta mig runt 2 1/2 km springande i morgon igen :)
  Dålig kondis är bara förnamnet !!

  Jag håller med dig - ringen ÄR viktigare än klänningen, och jag har lagt betydligt mer pengar på den, men förhoppningsvis så ska jag ju bära med mig den - dygnet runt resten av mitt liv :)

  SvaraRadera
 2. duktig du är med träningen, och vilken snygg jacka du hittade :D

  SvaraRadera
 3. Jag har så många gånger drömt om att börja jogga, men det blir aldrig av. Jag tror att det är en perfekt träningsform, men jag tycker det är så tråkigt. Kanske beror det på att jag har lagt upp träningen fel och har gått ut för hårt.

  SvaraRadera
 4. Det låter som att du fått ett rejält pass idag :)

  Sv: Det är hela Emmelies hus som ska byggas om. Projektet har pågått ett tag, men sen vi separerade vill jag hjälpa till så mycket som jag orkar för att hon ska kunna flytta dit :)

  SvaraRadera
 5. Duktig du är som tränar :) Skall få fart på fläsket jag med snart.

  Snygg jacka förstår att du gillar den. Hoppas helgen vart bra? Kram

  SvaraRadera
 6. Träningen har näst intill blivit en drog! Jag har kommit i en fas där jag tycker att det är väldigt roligt att träna. Det gäller att ta vara på det!

  SvaraRadera
 7. Ok, då förstår jag. SNällt av dig att hjälpa till. Känns det jobbigt att bo ihop under tiden?

  SvaraRadera
 8. Sv: Vi bor inte ihop längre, utan hon bor hos sina föräldrar tillfälligt. Som tur är så gick separationen lugnt till och vi är fortfarande vänner :)

  SvaraRadera
 9. Sv: jag håller med om att reklamen är mindre och diskretare här.

  Så duktig du är med träningen!

  SvaraRadera
 10. Ja det ska bli spännande att testa alla smakerna bara dom kommer ut på marknaden... :)

  Skickade jue efter ny vinterjacka från ellos jag men dom skickade fel färg... och det tar jue sådan tid för dom att skicka en ny... Så tur det är sommarvärme ute så man kan gå i tisha... :P

  SvaraRadera
 11. Åh vilken snygg och trendig jacka. Kommer lysa upp sen när du får använda den till vintern:D

  SvaraRadera
 12. Jättefin jacka! Bra du tog den röda, de vita är bara snygga en stund, sen blir det problem!
  Bra jobbat på gymmet! Kul att se så fina bilder på dig mitt i vardagslivet! Alltid kul att se och läsa om oss bloggares "riktiga liv" eller hur jag ska uttrycka det, jag gillar det, den vanliga vardagen!

  SvaraRadera
 13. Det ÄR tråkigt att springa - jag hatar varje steg av det, men samtidigt kan jag ju inte ge upp nu när jag väl kommit igång... ;)

  SvaraRadera
 14. heja heja!! Och jackan är SÅ fin, vilket klipp att hitta didrikson på rea :)

  SvaraRadera
 15. Svar: Åh vad roligt att det märks. Jag känner mig annorlunda sen jag var med Andreas. Jag var mer inbunden, mådde sämre, såg allt negativt och så. Var inte direkt glad och lycklig, inte kär. Men med Jimmy är det annorlunda, jag är mer glad, ser allt ljust, är lycklig och kär. Jag har aldrig tidigare vart förälskad, det är en underbar känsla.. :D
  Jimmy är otroligt social, träffar mycket människor och har inte svårt att träffa nytt folk. Iomed hans yrke men även hans hobbies/aktiviteter. Han tränar ju mycket kampsport där han träffar mycket folk och han är ju musiker så han åker ju runt och spelar för folk :D

  SvaraRadera
 16. Fin jacka, hoppas den är varm och skön också :D
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 17. Kul att du gillar jackan!!! Den satt väldigt bra på och då fick det bli den jackan! Såg en annan jacka på KAJS, som var fin. Men när jag såg priset, så var det inte ens någon idé att prova den. Jackan kostade nämligen drygt 8 000:-.

  SvaraRadera
 18. Synd att Ellos skickade fel färg på din jacka. Hoppas du får den rätta jackan snart!

  SvaraRadera
 19. Ja, jackan är varm och skön!

  SvaraRadera
 20. Nämen, det är ju "min" jacka. :) Köpte den runt nyår då Team Sportia hade 70% rabatt på alla vinterjackor. Jättemysig är den. :)
  http://camillasdagar.blogspot.se/2012/01/dagens-ego.html?m=0

  SvaraRadera
 21. Vad roligt att du har likadan jacka!!

  SvaraRadera