söndag 21 oktober 2012

Firande av 75-åring


Min pappa har fyllt 75 år, så idag firade vi honom på Lökebergs konferenshotell (konferensdelen utnyttjade vi dock inte!). När jag och min man begav oss hemifrån var det ett gråtrist väder och det regnade, när vi kom fram. På väg hem förbättrades vädret och solen sken tills sist. Vad glad man kan bli av soligt höstväder!  Vi firade pappa med mina två bröder och deras familjer. Vi bjöd pappa på maten och han fick en present också. Det  var ett gediget smörgåsbord. Det fanns väldigt mycket gott att välja på och man fick ta hur mycket mat man ville. Inte behövde man direkt gå hungrig därifrån.

Nu blir det lite arbete att göra inför kommande arbetsvecka. Det ska vara klart innan älskade Solsidan börjar.

11 kommentarer:

 1. Härliga bilder, ser verkligen ute och vara god mat.... :)

  SvaraRadera
 2. Låter härligt!! Själv har jag serverat ett 90-års kalas=))

  SvaraRadera
 3. Det där såg inte lite gott ut du ;)

  Jag är i chock, har aldrig försovit mig förut, jag vet inte vad som hände...

  SvaraRadera
 4. Åh vad det såg gott ut ! tror bestämt att din pappa var mer än nöjd efter det uppvaktandet :wink:

  SvaraRadera
 5. Oj vad mycket smarrigt ni tycks ha fått smaka på :)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar din blogg vännen! Själv är jag tillbaka i bloggträsket. :) Kram

  SvaraRadera
 7. Sv; Åh tack så mycket! :):)

  SvaraRadera
 8. Ja, han blev väldigt nöjd!

  SvaraRadera
 9. Det var kanongod mat! :P

  SvaraRadera
 10. Vad kul att du älskar min "braiga" blogg!!!

  SvaraRadera