måndag 29 oktober 2012

Studiedag

20121029-211252.jpg
Höstlovet började idag. På skolan var det stängningsdag, vilket innebär att även fritidsavdelningarna var stängda. Vi har kunnat sitta i våra arbetslag och planera och greja med det ena och andra. På lunchen fixade vi till tacos tillsammans i mitt arbetslag. Tacoskalen hade jag med mig. Så gott med tacos en måndag. Imorgon blir det en ny härlig arbetsdag, men då äter vi något annat.

13 kommentarer:

 1. Tacos är så himmelskt gott :D

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att sitta och käka tacos på jobbet :-)

  SvaraRadera
 3. Oooo,så gott med Tacos :D
  Ha en fin dag/Kram från mig i Höstsolen!

  SvaraRadera
 4. Ser så mysigt ut och tacos är så fruktansvärt gott!! :D

  --
  Hjälp mig? (sista dagen i dag!) :D
  http://adaras.se/2012/october/hjalp-mig-vinna.html#comment

  SvaraRadera
 5. Den 1 december ordnar jag bloggträff i skåne.
  Vore kul om du vill komma. Läs mer på länken nedan

  http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/kategori/205035-bloggtraff/

  SvaraRadera