tisdag 13 november 2012

Bikerboots


Jag köpte mig ett par boots inte för så länge sedan, men jag känner mig inte 100%-igt nöjd med dom. Vet inte riktigt varför, men det är inte helt så enkelt att hitta ett passande par. Jag har verkligen fastnat  i denna modell. Jag tycker att de är så snygga!  Nästan dagligen surfar jag runt på nätet, för att hitta ett par som skulle kunna passa. Vill ju ha ett par som är snygga och sedan ska de ju passa både foten och plånboken. Om jag hittar ett par till nästa höst så slår jag till!

7 kommentarer:

 1. Så fint du fått det här på Blogspot!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är svårt med boots och kängor överlag.. jag har 45 i skor och att då hitta ett par som inte ser alltför bautastora ut är supersvårt.

  Tack =D

  SvaraRadera
 3. Snygga...De nere till vänster har jag haft fast svarta & med klck :)
  Ha en fin dag//Kram

  SvaraRadera
 4. Vi får hoppas att du hittar ett par som du trivs med :)

  SvaraRadera
 5. Det där är så snyggt! Hmm, måste nog ut och shoppa skor snart!

  SvaraRadera