onsdag 14 november 2012

Förgrymmat!

Så himla förgrymmat!!! Det känns så irriterande, men jag har svårt för att bli arg ändå. Att bli arg, vad leder det till? Ingenting alls! Ni kanske minns Kamremsbyte och Volvo S60. I morse åkte jag till bilverkstaden för att jag skulle få bytt bränsleslangen, som faktiskt de gjorde sönder vid kamremsbytet. De fick stå för kostnaden. Efter 25 minuter var det färdigt och jag kunde åka vidare till jobbet.

Arbetsdagen gick fint. När jag sedan skulle åka hem, så kom jag typ två meter, sedan tog det stopp. Jag startade bilen gång på gång, men det slutade bara med att bilen tuggade och jag kunde inte köra. Ganska snart kände jag bensinlukt. Genast tänkt jag då på bytet av bränsleslangen. Klockan var efter 17, men jag chansade på att ringa bilverkstaden ändå. Då svarade hon, som jobbar på kundmottagningen. Vilken tur! Hon var genast villig att hjälpa mig, även om mekanikerna hade gått hem för dagen. Hon hämtade upp mig med en hyrbil och lovade att mekanikerna får lösa problemet i morgon. Nu står bilen snett på parkeringen, men absolut inte i vägen för förbipasserande bilar. Jag hoppas verkligen att mekanikerna fixar min bil i morgon och jag kan lita på att det går att köra bilen efter det. Det känns ju inte särskilt roligt att behöva bli stående någonstans.

10 kommentarer:

 1. När jag läser ditt inlägg är jag glad att jag inte har bil.
  <3

  SvaraRadera
 2. Hoppas ALLT löser sig med bilen din =)

  SvaraRadera
 3. Nä, vad trist att det blir så! :( Hoppas dem fixar det ordentligt denna gång!

  SvaraRadera
 4. Men jisses...
  Hoppas det fixar sig snabbt & smidigt/Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Junitjejen, Eftersom Du har en Renault, bor i Lerum och haft en Volvo som lånebil så tror jag att jag kan gissa vilken verkstad som gjort
  kamremsbytet. Ligger den möjligen i Stenkullen?
  I så fall är jag inte förvånad över det som hänt.
  Jag kan bara säga att Du skall begära en rejäl ekonomisk kompensation för det verkstaden har åsamkat både Dig och bilen.Har själv en Renault som jag sätter stort värde på för att den är suveränt rolig att köra. Jag anlitar Daniels Bilservice i Landvetter och jag har testat deras arbeten hos Bilprovningen. Det har alltid varit bra gjort och de är vid jämförelse med andra verkstäder alltid billigast.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar också att köra min Renault! I för övrigt har inte min bil strulat någonting alls. Tack för tipset om Daniels Bilservice.

   Radera
 6. En alldeles utmärkt bilverkstad i Lerum är Malmsten & Olsen Göteborgsvägen 5. (Takåsen)
  De tar alla märken, är duktiga, pålitliga och har hyfsade priser. Jag har nyttjat dem i många år och alltid varit mycket nöjd. Rekommenderas!
  Krama yambo!

  Ulla

  SvaraRadera