torsdag 29 november 2012

Morgonmys


Klockan ringde kl 05.40 i morse, vilket den gör varje dag. Just idag var Yambo extra kelet på morgonen. Han kom fram till mig flera gånger, då jag försökte vakna vid liv. Jag kliade honom lite. När jag slutade puffade han på mig. Efter en stund gick Yambo och lade sig. Det dröjde inte länge innan han kom igen. Det var tydligen skönt att matte gosade med honom, lilla kärleken. Jag har bestämt mig, jag vill alltid ha en hund!

9 kommentarer:

 1. Jag är inte speciellt förtjust i saffran, men den som är det gillar den nog skarpt för till och med jag tyckte att den var god. :)

  Jag hade en golden som var som min lillebror när jag bodde hemma hos mina päron.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar saffran! Själv har jag inte någon golden.

   Radera
 2. God Morgon, sötaste Yambo.I Landvetter har första snön kommit inatt. Hoppas att Du fått snö också lagom till morgonpromenaden, det tror jag att Du gillar.

  Karin

  SvaraRadera