måndag 31 december 2012

Gott nytt år!


Årets sista dag. Vart har hela 2012 tagit vägen? Tiden rinner iväg. Vad har hänt under 2012 då? Bloggen är ett perfekt verktyg att använda för just tillbakablickar. Det största som har hänt för min egen del detta år, är väl att jag började jobba på en helt ny fantastisk skola. Jag trivs verkligen toppen!

Nyår och det innebär för många att avge nyårslöften. Det är inte min grej. Löften ska man hålla och hur ska jag kunna veta redan nu att jag ska kunna hålla dom? Jag föredrar att ha flera förhoppningar i stället.

Mitt 2013
Jag ska delta i minst ett motionslopp.
Jag hoppas på att jag inte får några träningssvackor, utan tränar minst 3 dagar i veckan. 
Jag vill gå ner i vikt.
Jag önskar att jag inte äter så mycket choklad.
Jag kommer läsa fler böcker.
Jag måste dricka mer vatten.
Jag tror att sommaren blir fantastisk!

(Det mesta handlade visst om hälsan.)

Jag önskar dig ett riktigt
 GOTT NYTT ÅR!

17 kommentarer:


 1. •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2013!

  SvaraRadera
 2. Kikar in för att önska dig ett gott nytt 2013.
  Hoppas det blir fullt av roliga saker och att du och din familj får må bra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år på Yambo och dig!

  Ulla

  SvaraRadera
 4. Härligt 2013 väntar dig!
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt!!! Å mitt nyårslöfte är att springa ett milslopp, det är en utmaning som jag ser fram emot! KRAM

  SvaraRadera
 6. Ja året har verkligen gått fort! Även jag undrar vart året har ta't vägen! Vilka bra punkter du skrev "mit 2013". Låter som 2013 är hälsans år för dig. :) Men det är bra! Själv har jag inte hunnit tänka så lång än, men för min del blir (vad jag vet än så länge) ett år med jobb och scrapbooking. Hoppas på flera resor också. Önskar dig och de sina ett riktigt gott nytt år! kram

  SvaraRadera
 7. God fortsättning på det nya året :)

  SvaraRadera
 8. Låter som bra och rimliga förhoppningar för 2013. :) God fortsättning på 2013

  SvaraRadera
 9. Kikar in lite sent för att önska ett Gott Nytt År
  och önskar dig en fin fortsättning på det nya året
  ha det så gott

  SvaraRadera
 10. Det låter som perfekta mål

  SvaraRadera
 11. Heja dig! Det grejar du.
  Lycka till!

  SvaraRadera