tisdag 25 december 2012

Juldagen 2012


Igår snöade en del. Sent på kvällen började det regna. Nu är det inte mycket kvar. Jag antar att det snart kommer mer snö igen. Det är vad jag tror.

Idag hade jag bokat in en instruktörstid på gymmet. Det ångrar jag verkligen inte! Som uppvärmning körde jag 10 min på crosstrainern. Därefter gick vi genom både nya och gamla övningar till mitt träningsprogram. Som avslutning blev det intervallträning på löpbandet. Jag började med att växla mellan löpning och rask promenad. Men efter att ha börjat prata med motionären på löpbandet bredvid, blev det endast rask promenad. Totalt blev träningstiden på gymmet 1 h 45 min. Underbart!


Juldagarna brukar innebära repriser av gamla filmer. Det gillar jag! Här tittar vi på S.O.S - En segelsällskapsresa. Vad jag gillar Lasse Åberg! Å inte behöver man ha dåligt samvete för att man intar TV-soffan efter att man har tränat så hårt.32 kommentarer:

 1. Svar: Ja, det fick jag verkligen.
  tack detsamma.

  SvaraRadera
 2. Det låter som en underbar juldag! Känn dig nöjd efter din insats i gymmet, bra jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig verkligen nöjd med dagens insats!

   Radera
 3. Sv: Tack så mycket, vad söt du är!
  Detsamma du, god forsättning!

  SvaraRadera
 4. Nej verkligen inte.. jag tog mig tid att jogga trots nära min köldgräns - vi har -17 grader och jag brukar ha 18 som nedre gräns. Men jag kände att jag BEHÖVDE komma ut. Och jag hade jobbat hårt med att fixa och dona bort julaftonen såjag hade helt klart förtjänat en stund i joggingspåret med min ÅSA LARSSON-deckare i öronen.

  god forstättning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla joggare imponerar på mig! Jag har önskat att jag någon gång ska känna sug efter att få springa. Jag hoppas att intervallträning på löpbandet någon gång ska leda till joggingtur i spåret.

   Radera
 5. Härligt att träna. Gjorde det en del tidigare i år, men tappade helt enkelt motivationen :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju också tappat motivationen, men jag har tänkt att hitta den igen.

   Radera
 6. Hihi, hade jag tränat så, så hade jag nog landat i soffan och aldrig mer kommit upp! ;-)

  SvaraRadera
 7. va bra gjort att komma iväg på träning,jag ska iväg nu i mellandagarna med dottern å testa nåt pass. kramen å god fortsättning

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt att kunna träna mitt på dagen. Annars kan jag ju bara kvällstid, när jag jobbar.

   Radera
 8. SV: Haha tycker du? Det har jag faktiskt aldrig fått höra tidigare! :-)

  SvaraRadera
 9. Hej!!
  Jag ska flytta snart och måste göra mig av med massa kläder, kolla! Toppar från 30 kr, klänningar från 50 kr!

  MVH http://acbloppis.blogg.se/

  PS: du har riktigt bra smak :D

  SvaraRadera
 10. Vilket härligt pass du fick till. Gött! :)

  SvaraRadera
 11. Svar: Och jag joggar bara för att det är sååååå skönt. Bara jag och nåt i öronen. Ofta en bok. Och boken får jag BARA höra när jag joggar så är det en bra bok måste man ju ut igen och igen och igen.. annars får man ju inte veta vem mördaren är...

  SvaraRadera
 12. Vad skönt att träna ett sånt pass emellan alla måltider! Har du fått några fina julklappar. Jag fick många klappar som gjorde mig så glad.
  God fortsättning:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick flera fina julklappar och i morgon kommer jag få fler.

   Radera
 13. Roligt att höra att du var nöjd med träningen idag. Jag förstår att du måste haft en väldigt bra instruktör! Haha!
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Härligt att komma igång och träna så här på juldagen!
  Önskar dig en god fortsättning!
  Kramen

  SvaraRadera
 15. Tackar tackar! :)
  Jo den är helt underbar! Har haft 2 andra (i samma märke) och har en stor "warm cotton" sen har mina systrar de resterande :) Perfekta parfymer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Clean luktar lagom mycket och de luktar fräscht!

   Radera
 16. Bra jobbat! Självklart behöver man inte ha dåligt samvete för att min sitter i tv-soffan när man först har tränat. Det gör jag med.

  SvaraRadera
 17. gillar inte att det ska regna bort när det precis har kommit, så tråkigt .__.

  sv- åh jaaa eller hur!! :)))

  SvaraRadera
 18. Åh, det har inte blivit något TV tittande alls, bortsett från Kalle. Ser fram emot lite film nu faktiskt.
  Kramar och god fortsättning!

  SvaraRadera
 19. haha okej ja de e ju de som e de viktiga :)

  SvaraRadera