torsdag 20 december 2012

Luktar gott

Igår fick jag hem världens mest underbara parfym! Jag har provat många goda dofter och denna är ganska nyupptäckt. Jag beställde Diesel Fuel for life av Hummingbird-Linda. Genom henne betalar man inte alls lika mycket som i butikerna. I paketet följde även ett vackert läppglans med. Tack så mycket, Linda!

7 kommentarer:

 1. Ja hundar är ljuvliga och gör inte skillnad på folk o folk;-)

  SvaraRadera
 2. Måste kolla in hennes sida, billigt är bra :)

  SvaraRadera
 3. Det gäller att hitta guldkornen.... Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gäller det att hitta guldkornen!

   Radera
 4. Nu är det frågestund på min blogg. Allt kommer svaras ärligt då bloggens mening är att alltid vara ärlig. Har du några tankar, frågor så är det bara att komma införbi :)

  SvaraRadera
 5. Tack för inlägget! Nu har jag lagt upp det hos mig såklart;)Kul att du blev nöjd!!!
  Ha nu en riktigt god jul o gott nytt år och hoppas ni vinner ngt på bingolotto!

  SvaraRadera