lördag 29 december 2012

Nya träningsväskan

Den nya träningsväskan, som jag köpte igår, är redan färdigpackad inför morgonens träning.  Träningskläderna tar jag på mig hemma och jag duschar också hemma. Hur brukar ni göra? Omklädning och dusch hemma eller i omklädningsrummet på träningsstället?
Jag tycker att storleken på väskan är perfekt. Jag gillar att det både finns handtag och axelrem. Materialet är styvare, så väskan känns ganska stabil och bra. Den är fin även när den är tom. Jag hade dock föredragit en enfärgad väska. Helst hade jag velat ha en röd eller en marinblå. Man kan inte få allt, när det är många kriterier som ska uppfyllas.
De nya träningsdojjorna är av märket Asics och de går i lila. De är grymt sköna!

23 kommentarer:

 1. Tack, kul att du tycker det. :)

  SvaraRadera
 2. Jag duschar också alltid hemma. Väskan var toksnygg! Och som du säger, svårt att se exakt men det verkar vara den perfekta storleken. Roligare att köra på också med snygga träningsprylar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fina träningsprylar gör faktiskt det roligare att träna!!!

   Radera
 3. Åh vad snygg! Vart köpte du den??!

  SvaraRadera
 4. tack! om du läser inlägget som heter tofflan&stjärnan så finns en länk där beskrivningen finns så kan du göra egna! jättekul!

  SvaraRadera
 5. SV: Ja lite nytt smink skadar aldrig! ;)

  SvaraRadera
 6. sv: aw, tack! Det värmer verkligen :D

  Desamma hörru!

  SvaraRadera
 7. Duuktig du är på att träna :)

  SvaraRadera
 8. Hihi ja superkul blev verklige förvånad. :)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Snygg träningsväska! Min är knallrosa (typ min älsklingsfärg) i ungefär samma modell. Den är varken för stor eller för liten så allt man ska ha med får plats. Jag brukar alltid duscha hemma eftersom jag har så nära till träningen plus att jag slipper ta mig mig handduk och duschgrejer. Enklast så tycker jag! :) Kram

  SvaraRadera
 10. Fin väska, otroligt skojigt med diverse träningsrelaterade prylar. Jag duschar både på gymmet och hemma, lite beroende på tid på dygnet och nästföljande aktivitet. Nu har jag det ganska lyxigt då jag jobbar som gruppträningsinstruktör på fritiden. Det innebär att alla duschgrejer, skor och nya fräscha handdukar finns alltid på plats.

  SvaraRadera
 11. Så roligt att du kikade in till mig! Och hurtig är du förstår jag...själv stoppar jag huvudet i snön ett tag till. Efter nyår kanske jag kommer igång :)
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Gud så fin väska, man blir mer inspirerad om man har något fint med sig, eller hur? :)

  Sv: Åh, tack så mycket :)

  SvaraRadera
 13. Himla fin färg det var på den väskan :)

  SvaraRadera
 14. Vilken härlig blogg du har! Tack för kommentaren på min blogg, som gjorde att jag hittade hit!

  SvaraRadera
 15. Himmel vilken fin väska! Sådan skulle jag också vilja ha :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 16. Jag byter också om hemma och duschar hemma utom när jag åker direkt från jobbet, då måste jag ju byta om på gymet men duscha, det gör jag hemma!

  Snyggt med lila träningsskor, det har jag också, fast Nike!

  SvaraRadera
 17. Jag byter också gärna om och duschar hemma efter träning. Dock så händer det ju att jag ska iväg på annat direkt efter och då byter jag om och duschar på plats.

  SvaraRadera
 18. Dakines väskor är riktigt bra och skorna var jättefina, gillar färgen!

  SvaraRadera