torsdag 20 december 2012

Planeringsdag

Idag har jag tillsammans med mina kollegor i mitt arbetslag planerat i stora drag inför vårterminen. Vi fick väldigt mycket gjort och det känns skönt att ha ganska så mycket klart för sig redan. Mina kollegor är fantastiskt duktiga och idérika, så det känns väldigt roligt att jobba med dessa underbara människor.


Man blir väldigt hungrig, när man jobbar. Efter ett tag var det dags att fylla på med ny energi. Vi gick till en mysig italiensk restaurang. På menyn stod rätterna på italienska. Jag blev tvungen att fråga vad varje rätt var för någonting. Jag valde tills sist en pastarätt. Mums, så gott det var!!


Efteråt kunde vi fortsätta att arbeta. Jag ser verkligen fram emot vårterminens arbete och allt vad det innebär. Det är en härlig känsla! Men först ska jag givetvis njuta av julledigheten. Endast en arbetsdag till kvarstår. Härligt!

25 kommentarer:

 1. Hoppas ni fick någon struktur på planeringen :)
  Maten ser smarrig ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart fick vi en struktur på planeringen!

   Radera
 2. sv;
  Jaa, jag tycker jättemycket om den hihi :D

  SvaraRadera
 3. SV: Haha, ja dom blev ovanligt fina! ;-)

  SvaraRadera
 4. sv: tack så mycket! Vilken fin blogg du har! :)

  SvaraRadera
 5. sv: kanon :) har lagt till dig med! kram

  SvaraRadera
 6. Svar: Ja, han ringde. en gång på förmiddagen och en på kvällen men jag svarade inte.. Sen dess har jag inget hört.

  SvaraRadera
 7. Vad duktiga ni är! Själv har jag inte koll på när jag börjar ens...Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj då! Då får vi hoppas att du inte kommer till jobbet en dag för tidigt eller en dag för sent.

   Radera
 8. Härligt med planering mm
  /Julkram ♥...

  SvaraRadera
 9. Hej, jag har en jultävling på min blogg där man kan vinna en länkning framför mina 300 besökare var gjärna med!:)

  SvaraRadera
 10. Sv: Åh, tack! Javisst, säg till när du följer mig så gör jag detsamma. :)

  SvaraRadera
 11. Svar
  1. Det känns himla skönt att vara ledig nu!

   Radera
 12. Tack roligt att höra! Visst lagt till dig nu :D

  SvaraRadera
 13. Sv; okej, vad bra. Följer dig nu också. Blev nummer 247 :)

  SvaraRadera