fredag 28 december 2012

Super Trouper

 

Kan man någonsin tröttna på ABBA? Nä, jag tror inte det. De är ju helt fantastiska, fortfarande! Så många bra låtar de gjorde. Här är en av många. Undra om de själva tyckte det var jobbigt med kändisskapet och turnélivet, eftersom de sjöng Super Trouper. Jag lyssna på ett och samma kassettband hemma om och om igen. Jag lessnade aldrig på musiken och har fortfarande inte gjort. ABBA, i mitt hjärta - för alltid!

14 kommentarer:

 1. TACK! Va snäll du är! :)
  Det är en vanlig från loreal, den där x4
  :)

  SvaraRadera
 2. Nej det går nog inte att tröttna på dom:) Ett tag hade t.om barnen"dille" på Abba och kollade Mamma Mia jämnt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. ABBA bliver jeg heller ikke træt af at lysna på :D man bliver glad og fyldt med energi af deres musik.

  SvaraRadera
 4. Här har du ett riktigt ABBA-fan. Vi lekte ständigt ABBA när jag var liten och uppträdde för familjerna. Jag tom grät när jag såg dem på tv då. Nu gråter jag inte längre men får aldrig nog. Går det att tröttna på dem?
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det går inte att tröttna på ABBA! Jag uppträdde aldrig som Abba, när jag var liten. Dock uppträdde jag mycket som Carola eller Herreys.

   Radera
 5. Jag håller med dig, och tänk att låtarna inte känns gammalmodiga än.

  SvaraRadera
 6. Näää det kan man inte älskar Super Trouper!!

  SvaraRadera
 7. Håller med, de är oändliga i sin musik.
  /P

  http://pernillaochpuma.blogg.se

  SvaraRadera