söndag 2 december 2012

Träningsskor

Mina träningsskor, som jag använder inomhus, har jag haft i 8 år nu. Jag vill verkligen byta, men det är inte så enkelt, när man har skostorleken 35. Man vill inte direkt gå till barnavdelningen. Det går bara inte.
Då och då surfar jag in på en webbutik, för att se om jag kan lyckas där. Då och då, rekommenderas man att välja en storlek mindre, för att skon är större än normalt. Men i strl 34 säljs inte skon. Nu fann jag några par hos zalando.se, där denna rekommendation inte fanns. Då utgår jag från att skorna är normalstora.

Nike Performance IN SEASON TR2 


Nike Performance STEADY IX 

Jag funderar på ett par av dessa, men jag har så svårt att välja. Vilket par tycker du?

23 kommentarer:

 1. Deras storlekar i kläder är som vanligt, så då borde skorna med vara det! :)

  gillar den översta bäst!

  Tack så mycket =)

  SvaraRadera
 2. Haha ja dom går hem hos alla verkar det som. ;P

  Zalando är bra, där shoppar jag mycket. Har jue oxå små fötter med 33-34 i storlek så jag känner igen det där. Tur nog finns det en hel del mot förr att välja på nu även om dom inte är lika dämpade som vuxenskon. Tycker den översta och nike är stora i storleken så du kan säkert ha 35 där. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har använt Nike tidigare och jag tycker de verkar vara normalstora i storleken. Jag behöver nog inte ta en mindre storlek.

   Radera
 3. Haha ja det är väl inget som önskas att man sätter tänderna i annars. ;P

  Är nog för att jag är typ en 33,5 i storlek som jag tycker dom är stora i 34. Adidas är perfekt i 34 och Asics för jag ha 33,5 i. Tar vi Reebok så är det 33 som gäller. Köpte 34 och har dubbla sulor i dom nu haha. :O

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Visst är skorna fina, men jag vet inte vilka jag ska beställa, de gråa eller de svarta. Vad tycker du?

   Radera
 5. Gillar du dans? Kolla min dansblogg då som mest inriktar sig på dancehall, reggaeton & poledancing. Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker den översta, men det beror ju på vilken som är skönast också :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Ja, lite besvärligt är det att vara utan vatten - men samtidigt så är det lite skönt och se att vardagen ändå kan "flyta" på någorlunda vanligt! :P

  SvaraRadera
 8. Sv: Ja visst är det vackert, men jag avskyr snön.. Och tycker synd om våra hundar , redan i dag , trotts att vi smörjt in tassarna på dom med tasssalva så hoppar dom på 3 ben för att det är för kallt/gör ont i tassarna.

  SvaraRadera
 9. Nike brukar ha ner till 35 på sina skor tror jag, annars är dom ganska små i storleken också. Jag har på gränsen mellan 35 och 36 och 36 passar perfekt. Kanske borde gå till Stadium eller Intersport och prova och be någon hjälpa dig hitta rätt skor? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är meckigt att ta sig till en sportaffär och få hjälp. Jag har försökt på så många ställen. De säger att de inte har några 35:or alls.

   Radera
 10. Tack för kommentaren hos mig! Muggarna har jag gjort själv genom att klistra paketinslagningspapper på vanliga engångmuggar! Så enkelt så!

  SvaraRadera
 11. sv: visst kan vi göra ett bloglovin byte säg till när du följer mig så följer jag dig:)

  SvaraRadera
 12. Snygga skor bägge :)

  Svar på din fråga hos mig:
  Texten över kommentarsfältwt lägger du in via Inställningar sedan Inlägg & Kommentarer där finns en ruta "Kommentarsformulär för meddelande" ...
  Där skriver du in din text/Kram Frun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hjälpen!! Men min text hamnde under rutan och inte ovanför. Varför?

   Radera
  2. Oj,ingen aning...Kanske beror på mallen?!
   Kika in i Fixas Forum & fråga * http://fixadinblogg.com/index.php?/page/index.html

   /Kram

   Radera
 13. Jag skulle kört på de svarta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmm, jag funderar fortfarande. Jag har så svårt att bestämma mig. De svarta passar till allt, men de gråa känns roligare.

   Radera
 14. Jag hade valt grå, tror den passar dig bäst

  SvaraRadera