söndag 13 januari 2013

Ombytta roller på gymmet

När jag är på gymmet, är det oftast de yngre killlarna som står i hörnet med alla skivstänger och de fria vikterna. De pressar och ibland tar de mer vikt än vad de egentligen klarar av. Tjejena är mer försiktiga. Tänk om läget hade varit annorlunda, att det var tvärtom.Självklart är filmen gjord med glimten i ögat!

24 kommentarer:

 1. Du har väl inte missat att jag faktiskt uppdaterar min blogg varje dag iaf? :) Du som skulle saknat det menar jag. :) Eftersom jag fick byta bloggadress så löste problemet sig. Nu bloggar jag på som vanligt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte missat att du har uppdaterat din blogg. Jag kikar in hos dig dagligen!

   Radera
 2. Hahaha, knasigt!

  Men jag kan hålla med dig lite om hur det är på gymmet. Jag gillar bäst att träna med fria vikter men till det rummet får man ha jävligt mycket pondus för att få tillgång till. Alla småkillar som bara breder ut sig över hela stället och sitter och vilar på bänkarna i EVIGHETER mellan övningarna ;)

  Ha en fin dag! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också märkt att killarna ofta vilar mellan övningarna. Ofta sitter de just på den maskin man själv vill ha.

   Radera
 3. haha det var en rolig video, tänk de var så :)

  kram

  SvaraRadera
 4. Vill tipsa dig om denna blogg!
  http://gymtokig.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har besökt den bloggen tidigare, men det var ett tag sedan. Tack för påminnelsen!

   Radera
 5. Jag kom precis in från en lång promenad, det får duga som träning ;)

  SvaraRadera
 6. Nej i morgon så blir det gymet igen, idag så vilar jag. :)

  Haha ja den där videon tror jag varenda en har lagt upp facebook snart. Men den är bra!! ;)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är intressant med gymfördomar. Vissa tjejer säger att de knappt kan visa sig på gymmet utan att killar raggar på dom, andra säger som du att killar överdriver och spänner sig, andra säger att folk tar stereoider hela tiden o.s.v. Jag har aldrig märkt av något alls på mitt gym. Det är bara lugnt, och rätt tyst hela tiden. Skönt som attan! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lugnt på mitt gym också, men jag märker att vissa dagar/tider är det mest killar vid de lösa vikterna.

   Radera
 8. haha kul video! jag går själv på gym och önskar jag våga göra mer saker utan att känna mig helt lost.. :p

  SvaraRadera
 9. Grymt kul!!! :-D Jag skrattade mig igenom hela filmen. Jag tror att vi ska ta och göra som de tjejerna gör och ta över gymmet! ;-)Är du med? ;-)
  <3

  SvaraRadera
 10. Jag kan bara inte låta bli att lägga in den på min blogg. Hoppas att det är okej med dig!?
  <3

  SvaraRadera
 11. sant, killarna på min gym håller på så mycket att jag ser tt det gör ont för dom, tjejerna har så mycket bttre teknik:D

  SV; alllt var så gott)

  SvaraRadera