fredag 15 februari 2013

Alla hjärtans dag


Det var ju Alla hjärtans dag igår.Vi överraskade varann, jag och min man. Jag besökte blomsterbutiken och systembolaget och kom heller inte hem tomhänt. Min man överraskade mig med ett fodral att sätta på överarmen. Mitt förra fodral passar inte min iPhone 5 och mitt nya är dessutom rosa. Underbart!

22 kommentarer:

 1. Snyggt, behöver också en nu när träningen sätter fart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker absolut att du ska skaffa en sådan!

   Radera
 2. åh vilken cool header du har! :)

  SvaraRadera
 3. Sån praktisk grej, jag har tänkt köpa en sån jätte länge, jätte bra att ha när man är ute och springer jue :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bra? Jag borde lägga in lite musik i min iPhone.

   Radera
 4. om du vill se underbara bilder från Berlins akvarium borde du trycka in dig här http://jackieie.blogg.se/2013/february/berlin-maj-2012-klassresa.html Jag har valt ut några av mina favoriter från resan som jag, tillsammans med min förra klass, gjorde i maj förra året. Hoppas att du kikar in och att du har en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. aww, sött. Hoppas allt e bra

  SvaraRadera
 6. Fint, praktiskt och användbart! :)

  SvaraRadera