fredag 8 februari 2013

Friday!!!

Så skönt med helg! Fredagen är absolut den bästa dagen på hela veckan! Jag trodde dock att det var fredag redan går. Det är jobbigt att vara en dag före!

Nu väntar en veckas sportlov för våra elever. I år är första gången som verksam lärare, jag inte är ledig ett sportlov. Det är på grund av att vi har bytt avtal på den skola jag jobbar. Istället för 45 h/v jobbar jag 40 h/v och det innebar även högre lön. Veckan innebär inte något jobb med eleverna, utan istället tid för att skriva omdömen, planering, fortbildning och jobb på fritids.

Fredag kväll. Jag är trött. Det blir nog en ganska tidig kväll, trots att det är helg. Det är nästan svårt att hålla upp ögonlocken, när jag skriver detta inlägg.

9 kommentarer:

 1. Det räcker med Moderaternas flört till Sverigedemokraterna. Det räcker nu. :(

  SvaraRadera
 2. sv: Tack ska du ha. Ha en riktigt mysig helg du med! :)

  SvaraRadera
 3. I morse när jag vaknade trodde jag först att det var måndag. Sen insåg jag glatt att det var söndag. Ända tills jag vaknade till ordentligt och kom på att det faktiskt bara är lördag. Älskar när jag tar fel på dagarna åt det hållet :-)

  Hoppas du vilat ut nu och är redo för helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hellre att man tror att man ska upp och jobba och så är man ledig istället.

   Radera
 4. Bra! Jag behöver dock mitt Sportlov till att bara vara och komma igen. Kram

  SvaraRadera
 5. Hej, jag kikar in och önskar dig en trevlig helg :), vad ska du hitta på?
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag har gjort idag, kan du läsa på bloggen.

   Radera
 6. Det ska bli skojjigt :)
  Nu kommer dem snart :)

  SvaraRadera