måndag 11 februari 2013

Kämpa mera!!!


Jag tränade cirkelträning idag. Cirkelträning innebär att det är ett antal stationer. På varje station tränar man en viss tid. Vi körde 1, 5 min på varje station (totalt 8 st) och vi tog två varv. I slutet tränade alla (vi var endast 7 st på passet!) mage. Så skönt det var att träna mitt på dagen för en gång skull.

Det slog mig idag hur lätt det är att ge upp när man tycker att det blir för jobbigt. Det är absolut min största svaghet! På träningen idag, märkte jag att hopp var det jag tyckte var jobbigast. Det var bland annat jämnfotahopp på en bräda kombinerat med djupa knäböj och på en annan station skulle man göra höga hopp direkt efter att man kört armhävningar. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte gav mitt yttersta. Jag höll inte ut hela den utsatta tiden på just dessa övningar. Och hur ska man utvecklas om man inte gör det? Dock stod jag inte helt still, utan gjorde en annan variant. När jag däremot cyklar, tränar på crosstrainern eller tränar på styrkemaskiner, så tycker jag att jag ger mer och jag blir starkare. Nya jobbiga grejer, där ger jag upp för tidigt. Någon mer som känner igen sig i detta?

Redan nu känner jag av att jag kommer att ha träningsvärk i morgon. Det gjordes nämligen ganska många knäböj  idag. Hoppas det snart ger resultat och att rumpan krymper!


21 kommentarer:

 1. Jag ska nog också prova på de när jag köper nytt kort, kam man inte fuska direkt :)

  SvaraRadera
 2. Gött med träning
  körde med ett pass idag

  SvaraRadera
 3. Jag känner mig sååå lat när jag tittar in hos dig....kram Anette

  SvaraRadera
 4. Sv: Så länge du inte skriver att det är du som har tagit bilderna kan du lägga upp bilder ifrån weheartit.com Det är jättemånga som lägger upp inspo bilder osv ifrån sidan! :)

  SvaraRadera
 5. Förkylning här... blä. Ingen tärning alls alltså...

  SvaraRadera
 6. lät kul och jobbigt... jag har träningsvärk baksida lår. Och det är inte från träning - utan från att måla trapphus.. blir lite yogalikt tror jag med detta balanserande på stege och så sträcka sig sitt yttersta för att nå... Statisk träning.

  SvaraRadera
 7. Sv:Tack vad gullig du är! :)

  SvaraRadera
 8. Det är ändå så skönt med träningsvärk!! Då vet man att man utvecklas och blir bättre! :-)

  SvaraRadera
 9. Som väl var så upptäckte dom inget på röntgen. Det var höften och ryggen som fick ta smällen. Så nu är det vila med starka värktabletter som gäller.

  Jag är mer sådan att jag gillar nya övningar, variation förnöjer som sagt var. Det gäller att chocka kroppen så bring it on! :)

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat med din träning, här är det lite dåligt på den fronten...

  SvaraRadera

 11. Sv:
  Ja, härligt! Ni simmar väl i stenkullen? Vi bor i Floda. Funderat på att Simma sippan där, är det bra? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min hund får simma på Alfa Hundcenter i Stenkullen. Det är jättebra där! Först får han simma och efteråt blir det dusch, stretching och massage.

   Radera
 12. Ja, det kan vara lätt att ge upp när det blir jobbigt - men det är bara att fortsätta :)

  SvaraRadera
 13. Bra jobbat, träningsvärk i morgon - härligt!

  SvaraRadera
 14. Bra jobbat! Träningsvärk i morgon, härligt :-)

  SvaraRadera
 15. Här är en till som kommer ha träningsvärk i morgon, men av skidåkning! :)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 16. Jag har verkligen samma problem som du, ger upp för lätt, men när jag springer, gör intervaller, cyklar, maskiner osv så pushar jag mig verkligen. Så jag förstår verkligen vad du menar!

  SvaraRadera
 17. Cirkelträning är så järligt, då får man verkligen känna att man tar i! :)

  SvaraRadera