söndag 10 februari 2013

#Nätkärlek

Hatet på nätet har uppmärksammats efter att Uppdrag granskning tog upp det i sitt program. Näthatet har väl inte undgått någon. Själv har jag inte blivit drabbad, men jag tycker att det är skrämmande att andra har blivit drabbade av det. Jag vet att flera blivit utsatta för glåpord på bloggar och andra forum och jag tycker att det är förfärligt! Jag tror att kanske 95% av de som skriver fula eller elaka kommentarer aldrig hade gjort det framför den drabbade personen. De skyddas bakom sin skärm, men i verkligheten är de riktiga fega j-vlar, som inte vågar stå vad de tänker och tycker.Sanna spred nätkärlek till mig och jag sprider den vidare. Fortsätt att sprida nätkärlek genom att länka till bloggare du gillar!

Pia
Candygirl 
Cecce
Camilla
Livetoday
Husnrnio
En kopp kaffe
Adaras
Fröken M
Mitt i livet och jag

16 kommentarer:

 1. Shit vad jag älskar hallon!! :D
  Sv; Aa :)

  Hoppas du får en bra dag :D
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är hemskt med näthat, men så vanligt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen trist med näthat.

   Radera
 3. Jag har inte heller drabbats direkt av det, men vet många som fått genomgå ett helvete pga av det :(

  SvaraRadera
 4. Tackar tackar!:-)Skickar nätkärlek tillbaks till dig!
  Visst är det hemskt. Själv har jag inte drabbats på min blogg som tur är.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. ja det kan behövas. Får sätta ihop ett eget länkande nån dag... :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för din kommentar inne hos mig, det gjorde ju att jag hittade hit till din fina blogg. Underbart med nätkärlek som motsatts till allt det där andra!

  www.mintekopp.se

  SvaraRadera
 7. Det är ju det fina med att blogga, alla fina bloggare och bloggar man hittar hela tiden. Nätkärlek är anledningen till att vi bloggar, är det inte så?!

  SvaraRadera
 8. Ja fy, jag var inte riktigt medveten om det förrut faktiskt. .

  SvaraRadera
 9. Det är verkligen hemskt, måste ta och se det avsnittet av Uppdrag Granskning! Tack så jättemycket för att du tänkte på mig i inlägget!<3 Söta du!

  SvaraRadera