fredag 15 februari 2013

Osttärningar


När jag var liten minns jag att mina föräldrar köpte hem dessa mjukost-tärningar med den kossan på förpackningen. När jag häromdagen såg dessa i kyldisken, kunde jag inte låta bli att köpa en ask. Mest blev det för nostalgins skull. Men jag kan lova att de är minst lika goda nu, som då.

21 kommentarer:

 1. Jo nu äre såhär att jag har tagit tbx min gamla bloggadress så du får gärna följa mig tbx på pinkpiercing.blogg.se (skriv gärna vilket nummer du blev) istället :) xoxo

  SvaraRadera
 2. Ja, jag gillar när det är gott och nyttigt plus enkelt att göra. :) Tänkte sätta mig att läsa lite nu innan Gladiatorerna börjar.


  Finns väl sån där ost med olika smaker oxå har jag för mig. Mina päron brukar att köpa den där dom med. :P

  SvaraRadera
 3. Ja dom där köper jag också hem ibland, minns att min mamma köpte hem dom ibland när jag var barn. Skrattande kon :)

  SvaraRadera
 4. Åh den röda kon osten är så utsökt =)
  Mums.

  SvaraRadera
 5. sv: tack så mkt :)

  å dom dära ostarna åt jag alltid när jag var liten, så söta!

  SvaraRadera
 6. Det är så härligt när det händer och man går förbi något som man ätit när man var lite och bli så sugen på det. :)

  SvaraRadera
 7. Åh dom minns jag! Gud vad gott =)

  SvaraRadera
 8. Dom brukar man ju få på flyget. Mums...

  SvaraRadera
 9. Samma här. Koost som jag kallar dem är verkligen barndomsnostalgi! De med olika smaker slogs vi om som med smågodis. Det var år sedan jag köpte dem sist. Undrar om de finns med olika smaker fortfarande?
  <3

  SvaraRadera
 10. sv: jaaa! mums älskar dom där ^^

  SvaraRadera
 11. Koost kan man äta tärning efter tärning...mmm...gott. Ha en bra kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Hha dom minns jag!
  btw: vill du se underbara bilder från Berlins akvarium? I så fall ska du kika in här http://jackieie.blogg.se/2013/february/berlin-maj-2012-klassresa.html och ta del av ett urval av de bilder som jag är mest nöjd med! Annars får du ha en trevlig fredag och en resterande bra helg! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. SÅ pinsam du är. Du skriver exakt samma kommentar en gång till i min blogg. Du är bra på "copy and paste".

   Radera
 13. sv; det var jätte gott :D hur var din fredag? kram

  SvaraRadera
 14. Supergott ju, dom har man även köpt hem till tjejerna, nostalgi!
  Tänk att vissa produkter knappt ändrar utssende och det är väl för att dom säljs ändå :)

  Kram

  SvaraRadera
 15. Hej junitjejen och tack för ditt besök hos mig.
  Visst är det roligt att blogga. Mitt ställe bloggo är bra tycker jag. Lätthanterligt.
  visst är det härligt med gamla minnen.
  Ha det så gott från annechristine!

  SvaraRadera
 16. Hoppade in för se vem som gilla nötcreme hihi å så visar du osttärningarna tala om barndomsminne fats jag köper dem gärna å har som godis en fredagskvälll hihi


  Ha en skön Lördag

  SvaraRadera
 17. HaHa - om du har koll på hur bloggvärlden fungerar, dvs hur man får läsare att gå in på ens blogg, så gäller det att kommentera. 97% av alla skriver samma kommentar men lägger till ngt som visar att man ändå TAGIT sig tid att läsa vad inlägget handlar om.
  Vad roligt för dig då att du inte går runt och kommenterar andras bloggar x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man vill ha fler kommentarer, behöver kommentera hos andra. Det vet jag också. Men man kan ju skriva unika kommentarer kring det inlägg som blogginnehavaren har skrivit. Man behöver ju inte göra som du gjorde: kopiera in exakt samma kommentar en gång till på min blogg. Om jag hade velat se dina bilder från Berlins akvarium, så hade jag väl gjort det redan första gången du skrev det. Dina kommentarer är ju endast reklam för din egna blogg. Så trist!!

   Radera
 18. Jo, denna kossan- mjukost är god.
  Den finns även i andra förpackningar som jag köper ibland,
  Minns även när jag var barn att det fanns dessa mini-tärningar med ostar i olika smaker
  och mamma köpte hem till mig

  SvaraRadera
 19. Åh, så söta! Riktig nostalgi! Haha :) Kram

  SvaraRadera