onsdag 20 mars 2013

Arbetat och designat blogg

Min fina arbetsplats!
Jag har haft en fantastisk arbetsdag! Jag älskar verkligen mitt jobb som lärare. Idag har jag till exempel jobbat med volym tillsammans med treorna, observerat elever under nationellt prov och suttit i långkonferens. 

När jag kom hem från jobbet, hjälpte jag mitt brorsbarn att designa hennes blogg. Min man hjälpte till med hennes header och jag lade in den och gjorde andra justeringar. Besök gärna hennes blogg och lämna en snäll kommentar.

4 kommentarer:

 1. Jag är tbx på min blogg med nya tag. Jag har varit med om så jäkla mkt skit i mitt liv och det har hänt lite saker dom senaste veckorna som har gjort att jag inte har orkat blogga. Följ gärna mitt liv på min blogg och följ gärna min instagram också, @pinkpiercings

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Vad snällt att ni hjälpte till med bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att man ställer upp för sitt syskonbarn!

   Radera
 3. Fiiin blogg :)
  /Kram

  SvaraRadera