söndag 26 maj 2013

Glassugen hundIgår när vi åt glass, såg vi den här hunden som blev matad med glass. Det såg både gulligt och komiskt ut.


Här ville hunden ha ännu mer glass. Om vår egna hund gillar glass vet jag faktiskt inte. Yambo har aldrig blivit bjuden på det.

11 kommentarer:

 1. ja det ska bli såå skönt att få vara ledig en dag eller två :) ha en fortsatt bra söndag :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Det kanske Yambo gör också. Borde kanske bjuda honom på det.

   Radera
 3. jag förstår hunden, glass är ju super gott :D

  SvaraRadera
 4. Vad gulligt!
  Men jag tror att ni gör rätt i att inte ge Yambo sötsaker. Man vet ju aldrig vart det leder.
  <3

  SvaraRadera
 5. Haha åh så söt!
  - tackar! :)

  SvaraRadera
 6. Sött :)

  Ja mamma har firats med frukost på sängen idag, presenter och en massa kärlek :)

  SvaraRadera
 7. Frågade du dem om det var okej att publicera bilden på dem på nätet? Personligen hade jag blivit rätt arg om någon först fotograferat mig, sen använt bilden på sin blogg....

  /Anna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag frågade inte och jag behövde inte göra det heller.
   "Publicering av till exempel namn och foton på personer på bloggar och sociala medier är i princip alltid tillåten så länge man inte kränker personen. Att "hänga ut" och skandalisera en privatperson är ett typexempel på vad som normalt sett är kränkande." Hämtat härifrån: http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/publicering-pa-internet/

   Läs även här: http://www.fotosidan.se/cldoc/vad-far-man-fotografera.htm

   Radera
 8. Jag vet vad som gäller juridiskt (varit juriststudent), men skulle ändå - personligen - inte ta kort eller publicera dem. Jag skrev inte att du gjort något olagligt, bara att jag själv skulle uppleva det som jobbigt (oavsett vad bilden föreställde). Att något är lagligt betyder ju inte att en person behöver göra det. För mig, som inte har vare sig blogg eller FB och därmed frånsagt mig att närvara på internet, skulle en smygtagen bild som sedermera publiceras på internet kännas väldigt otrevligt. Framförallt om bilden inte är tagen över ett folkhav utan direkt på just mig.

  SvaraRadera