söndag 26 maj 2013

Mors dag

Dagen har bjudit på ett fantastiskt väder! Jag blev faktiskt riktigt sugen på att cykla idag också. Det blev samma runda som igår och jag var 1,5 min snabbare idag. Inte så mycket att hurra för kanske, men jag är ändå glad över att jag cyklade drygt två mil på 1 h 12 min.
Idag har vi haft besök av svärföräldrarna. Middagen tillagades (som vanligt) av maken. Jag får ta hand om efterarbetet istället.


Min man lagade till viltlax, ugnsbakad färskbotatis med vitlökssmör och timjan. Sparris fick också dela plats på tallriken. Receptet på viltlaxen får ni här.

Till efterrätt blev det vaniljglass med jordgubbar och chokladsås. Allt smakade jättegott! Och jag blev verkligen proppmätt. 

Min helg har varit underbar! Helgen har inneburit skönt väder, god mat, träning, stadsbesök och den avslutade med att skriva bedömningar (inte lika kul dock). 

3 kommentarer: