tisdag 28 maj 2013

Regn och cykellopp


När jag vaknade idag regnade det. När jag skulle åka till jobbet vräkte regnet ner och det åskan mullrade. Jag tänkte genast att klart.se-appen hade fel om vädret. Det utlovade solskenet kändes så långt borta! Senare dök det fina vädret upp, trots allt. 

Och nu är jag anmäld till Orust Runt som går av stapeln på söndag. Jag har valt att cykla 4 mil. Det är första gången jag cyklar ett cykellopp och det blir första gången jag cyklar 4 mil i ett sträck. Jag har cyklat det en gång, men då var det uppdelat på två etapper. För mig är inte tiden det viktigaste, utan det är att ta sig genom det och jag ser det som en utmaning. Det ska bli roligt!! Det blir dessutom en nostalgisk cykelrunda, då vi har haft sommarstuga på Orust.
Ett klipp från 8-milsträckan. 4 mil räcker för mig, som är nybörjare. Önska mig och min cykel lycka till!

9 kommentarer: