torsdag 27 juni 2013

Träning och magisto


Då har jag testat en ny videoapp, som kallas magisto. Det var en enkel och fräck app. Man kan lägga ihop flera videoklipp och man kan välja till olika teman och musik. Jag kan varmt rekommendera denna app.
Jag filmade lite på gymmet, när jag tränade idag. Det är inte helt enkelt att filma om man ska träna samtidigt. I vissa maskiner behövs ju båda händerna, så allt kunde jag inte filma. Det var i vilket fall som helst väldigt skönt att träna idag. Det ska bli mer av den varan i sommar och det med basta!

20 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du ska göra.

   Radera
 2. Va roligt! Det ser ut som du är ganska ensam på plats. Ha en fin kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte många på gymmet idag. Det kändes ganska skönt.

   Radera
 3. sv: ja verkligen. Kliar i fingrarna att få veta vad det är =)

  SvaraRadera
 4. Härligt med semester!! Och så fin vovve! Förut när jag tränade mer aktivt med hunden så testade jag mjukost, det är många hundägare som tycker att det är smidigt med det, så enkelt att bara "trycka fram" belöningen om man tränar.

  Kom på nu på tal om det att jag var på Klädkällaren i helgen (ligger i Ale kommun, mellan Bohus och Nödinge) och där sålde de sådana särskilt för hundar, med baconsmak, med mera. Vet inte alls om du har nån nytta av det, men tänkte nämna det iaf:) Annars brukar ju rostad blodpudding vara en hundfavvo:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset om mjukost för hunden. Det har jag aldrig testat! Jag vet mycket väl var Klädkällaren ligger. Är själv uppväxt i Ale kommun.

   Radera
 5. Kul! Det är min sambo också! Jag har också bott där ett tag då vi först blev sambos...

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Eller hur?! Känner du igen platsen?

   Radera
 7. sv: Tack så mycket :)
  kram, ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Lycka till med träningen och ha en skön helg;-)

  SvaraRadera