torsdag 25 juli 2013

My Ride


Idag har vi provtränat på ett annat gym, för att testa deras My Ride-spinning. Det är spinning till filmade miljöer, som visas på en stor projektduk. Man har ingen instruktör under passet.  Det var riktigt roligt att testa! Vi körde en timme och var rejält svettiga efteråt. Här är jag rejält svettig och ville helst att passet skulle vara över. Jag kan mycket väl tänka mig att testa My Ride igen, även om det inte kan ersätta spinningpass med instruktör.

16 kommentarer:

 1. Det låter ju jättekul ju! Vad mycket spännande pass ni verkar ha i er stad. Kram

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Det här hade varit ett pass för dig!

   Radera
 3. Duktiga ni är som tränar!!
  Läst ikapp lite och vilket hemskt filmklipp, klarade inte se det...
  Så fin vovve ni har även om det inte var en Golden, Hovawart är jättefina man ser inte de så ofta.
  Kram Suss

  SvaraRadera
 4. svar: Ja det va roligt och se att jag va med på listan :D

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket för din kommenatar! Sånt pass vill jag också testa på när jag är bättre i mina ben :) Verkar super skoj!

  SvaraRadera
 6. Åh det verkar extremt skoj! Måste jag testa någon gång! :)

  SvaraRadera
 7. Tänk vad det finns. Du är så duktig..... Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Vilka nya grejer det kommer!
  Jag skulle verkligen behöva börja träna igen tänker jag nu=))

  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Tänkte bara berätta att jag har startat min allra första frågestund på min blogg och jag skulle bli så sjukt glad om du ville kika in och kanske kommentera en eller flera frågor till mig. Inlägget heter "Question and Answer". Tack på förhand och jag hoppas du inte tar illa upp av dessa kommentarer.

  Ha en fin dag, kram ♥

  SvaraRadera
 10. Finns på mitt gym också! jag gillar det och kör det ibland!

  SvaraRadera