fredag 2 augusti 2013

Så lätt med omelett!


Så gott med omelett!

Det låter konstigt, men idag var det första gången i mitt vuxna liv, som jag gjorde en omelett till frukost. Det var inte första gången jag åt det, för min man brukar göra omelett ibland. Men jag hade inte gjort en omelett sedan hemkunskapen på högstadiet. Men idag blev det premiär i vuxenlivet! Det är aldrig försent. Till omeletten blev det stekta färska champinjoner och purjolök. Supergott! Jag stod mig bra på omeletten under min cykeltur på 2 mil efteråt. Dock kändes cykelturen seg ändå, men det berodde inte på omeletten.

13 kommentarer:

 1. Någon gång måste ju vara den första :o lite chockad ändå... ;) Omelett/äggröra är min favoritfrukost :D och med champinjoner till åh så mums!

  SvaraRadera
 2. Titta gärna på filmen vi gjorde idag när vi åker ring efter båten, jätte härligt!!:D

  http://dukanalltidtaentitt.blogg.se/2013/august/harlig-dag-aka-ring.html

  SvaraRadera
 3. Jag har inte heller lagat omelett på massor av år.. men det är gott! Älskar när man får det på hotellfrukostar och kan välja goda ingredienser, som lök och svamp :)

  SvaraRadera
 4. Det är gott med omelett! Dock föredrar jag det till lunch istället för till frukost :)

  Du frågade mig om min blogg finns på bloglovin och det gör den! Här är länken http://www.bloglovin.com/blog/2692295/skinny-jeans :)

  SvaraRadera
 5. Lätt och gott. Det är aldrig för sent att lära sig. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. WOW vilka underbara bilder du bjuder på:) din blogg är alltid så mysig att besöka.

  Om du vill ha lite höstmode inspiration kan du kolla in min nya post:)

  Ha en härlig dag:)

  LOVE Maria at inredningsvis.se - the Swedish design blog

  SvaraRadera