onsdag 25 september 2013

Julfrukt inköpt


Så sura!

Clementiner är inköpta. Jag älskar clementiner! Dock tycker jag att de oftast inte är så goda så här års. Oftast är de godare i december/januari. Nu är de bara sura. Åtminstone de jag köpte. 

8 kommentarer:

 1. Usch, sura clementiner är inte gott, jag tror jag väntar :)

  SvaraRadera
 2. Gott, är tokig i clementiner :D

  SvaraRadera
 3. Om du gillar ekologiska barnkläder kolla hit!:) Idag lanserades min nya webbutik där jag säljer ekologiska, etiskt tillverkade barnkläder. För varje köpt plagg går 10 poliovaccin eller 250 reningstabletter till behövande barn! Ett bra sätt att förena nytta med nöje :) Just nu 20% rabatt om ni använder er av rabattkoden CECILIA6LANS!! Välkommen!:) www.cecilia.dresstwice.se

  SvaraRadera
 4. Älskar med clementiner! Kram

  SvaraRadera
 5. Clementiner är godast i juletider.

  SvaraRadera
 6. Men snart är de super goda.... Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Vi har precis skapat en facebook där vi kan svara på era frågor om träning och tips
  så adda på! :D
  https://www.facebook.com/fitnessinspiration.west.1

  SvaraRadera
 8. Ja jag vet. Jag köpte också och mina var också sura!

  SvaraRadera