Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

torsdag 10 oktober 2013

happy plugsSe vilka fina hörlurar min man kom hem med till mig! De sitter skönt i öronen. Jag har prövat många andra modeller, som sitter längre in i örat. Men de har antingen hoppat ur eller så gör det ont i örat. Modellen kallas för earbud och är från happy plugs. Dessutom gillar jag att de är guldfärgade och har mic.  Nu borde man ha ett guldfärgat iPhoneskal också.

Du kommenterar väl i detta inlägg, för då har du chansen att vinna en bildlänk?!

12 kommentarer:

 1. Är hur gott som helst! Tröttnar aldrig på det eftersom att det går att variera i det oändliga. :)

  SvaraRadera
 2. Ohh, guld minsann... skalet nästa!! =)

  SvaraRadera
 3. Snygga! Sådana hade jag gott kunnat tänka mig!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 4. snygga -ser väldigt exklusiva ut

  jag vill ha såna där "inears" på mina lurar. Det tycker jag är skitskönt - och så stannar dom där dom ska också

  SvaraRadera