söndag 6 oktober 2013

Om igår

Vilken bra start på lördagen det blev! Vi gick upp ganska tidigt. Min man skulle senare iväg till jobbet, men först tog vi en joggingrunda tillsammans. Vi sprang inte fort och vi sprang inte långt, men vi gjorde det och vi var nöjda. Det var ett härligt sätt att vakna upp på!

Senare blev det en härlig kväll med våra vänner på stan. Efter att min man hade slutat jobba, möttes vi upp. Tillsammans gick vi först till Trattoria Da Pasquale och åt där en god tunn pizza.  Flera hade bokat bord där just på grund av matchen på Scandinavium (fråga inte vilken), så vi hade flyt som fick ett ledigt bord ändå. På Hotell Onyxen intog vi kaffe och dessert. Det smakade gott, förutom att kaffet var kallt. Väl hemma, blev det lördagsmys. 

Vad gjorde du igår?

10 kommentarer:

 1. Åh så mysigt det låter!
  Tja igår blev det sällskapsspel, filmmys och godis tillsammans med familjen. Sjukstuga här, så vi lämnade inte huset en sekund. Toppenlördag ändå torts allt :)

  SvaraRadera
 2. Skojsig lördag :)
  Ja eftersom jag inte äter smörgåstårta, så fick jag äggmackor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför äter du inte smörgåstårta?

   Radera
 3. Det är verkligen ett trevligt sätt att börja dagen på att gå en runda, springa en runda, rida en runda, röra på sig helt enkelt. Eller göra något händigt vad som helst. Så kan man känna nöjd med sig resten av dagen och därigenom kunna känna glädjen att uträtta allt möjligt, haha :) var på kulturnatten igår!

  SvaraRadera
 4. Tack för titten återkommer nog

  SvaraRadera