onsdag 9 oktober 2013

Vill du ha 6 kronor?
Jag är med på lyssnarens idé om att det är bättre att fler vinner mindre summor än att en vinner en gigantisk vinst. Men hon räknade ju helt galet. 65 miljoner räcker inte på långa vägar om hela Sveriges befolkning ska ha en miljon var, Det blir istället ungefär 6 kronor var.
Snacka om att detta måste ha blivit en snackis bland hennes arbetskamrater, vänner och inom familjen. De pratar om kvinnan som inte kan räkna. Hon tänkte fel helt enkelt. 

6 kommentarer:

 1. Oh tusan. 6 kronor. Undra vad jag skulle göra med alla dom pengarna =) Hon måste ha varit trött hon som ringde in, eller extremt dålig på matte =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj då! Så tokigt det kan bli!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag överdriver inte, Loka Pepparkaka är överdrivet god =)

  SvaraRadera
 4. Hej, vi gjorde ett bloglovin byte för ett tag seda. Jag följer fortfarande dig och hoppas att du gör detsamma. Om du inte hunnit se, så har jag fått en ny design och en nystart efter sommaren. Välkommen in och titta. Mvh Mathilde

  SvaraRadera
 5. Ha ha, nä jag tar heldre 65 miljoner=))

  SvaraRadera