söndag 3 november 2013

Fars Hatt

Idag har vi varit på Fars Hatt i Kungälv. Där bjöd pappa oss på middag, eftersom han har fyllt 76 år. Mina två bröder med familjer var givetvis med också, så vi var ett sällskap på  totalt 13 personer. Vi åt mycket gott och vi är fortfranade mätta, trots att det nu är flera timmar sedan vi käkade.

Förrätt: Savoykålsinbakad räkmousse toppad med kryddgrönt.


Varmrätt: Gödkalvsentrecoté med choronsås, varma primörer och krämig potatisgratäng.
Dessert: Sedan var det bara att plocka goda desserter från det stora dessertbordet. Det var hur mycket som helst gott att välja emellan. 
MUMS!
Denna lilla goding, var givetvis med. Hon fyller 1 år i december och är yngst av mina sex brorsbarn.  

Någon träning utöver hundpromenaderna har det inte blivit idag. Jag får ta igen det senare i veckan.
Vad har du gjort idag?

11 kommentarer:

  1. Oj så mycket gott...mysigt att fira födelsedag så. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Grattis till din papa då O:) Ser supergott ut!

    SvaraRadera
  3. sv: tack så mycket! Ja det blev ingen höjdar-kväll direkt! :(

    Men guud så gott det där ser ut! :D helt underbart dessertbord ju! :D

    SvaraRadera
  4. Vilken meny! Ha en trevlig kväll! / Stina

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig buffé! Perfekt att gå ut på restaurang och fira födelsedag. :)

    SvaraRadera
  6. Oj vad mycket godsaker på de borden, blir till att träna ordentligt i veckan som kommer...! ;-)

    SvaraRadera
  7. Vad gott allt ser ut :)

    sv: Tack! :D

    SvaraRadera
  8. Jag som inte ska småäta eller äta om kvällarna skulle inte ha kikat in här, oj så magen började kurra ;-D Ser så gott ut!

    SvaraRadera
  9. Härliga bilder :)
    // sarajosefin.blogg.se

    SvaraRadera
  10. MUUMSS

    sv: Otroligt jäkla gott!! :D
    KRAM

    SvaraRadera