Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

lördag 14 december 2013

Nytt till min iPhone


Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar att byta skal till min iPhone. Idag blev det ett rosa från Kjell & Company. Jag har ett rosa sedan innan, men detta är inte av samma material. Det är hårdare än silikon-skal, men heller inte som de hårdaste. Jag älskar det!

7 kommentarer:

 1. Sv: Ja det var verkligen synd att det inte fanns hiss .. för det var en dröm lägenhet!

  SvaraRadera
 2. Det är alltid bra med skal! :)

  SvaraRadera
 3. Det är alltid trevligt med variation!!
  Fint rosa skal:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 4. Det ser jättefint ut, verkligen :D

  SvaraRadera
 5. Jag älskar med att byta skal på min Iphone och äger för många. Det blir som en ny telefon varje gång. :)

  SvaraRadera