Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

torsdag 28 augusti 2014

Året är 1983 eller 1984


Korvgrillning

Här kommer min första Throwback Thursday (TBT). Det är allt roligt att kolla på gamla bilder. Dessa bilder är tagna i slutet av 3:an (eller var det i början av läsåret?), när vi är på lägerskola på Galtarö.

Sångsamlingen är precis över

Jag minns att vi var där med parallellklassen. Vi sov över i två nätter. Vi delades in i olika grupper och vi fick därför olika färger på kepsarna. Under dagarna hade vi olika aktiviteter som skulle göras. Många föräldrar var med. 

Nostalgi
Här är jag flickan i den röda kepsen och jag håller armen runt min mamma. Mamma var med och höll i olika lekar. 

Kanske det blir TBT nästa torsdag också.

11 kommentarer:

 1. Så kuk att kika tillbaka ibland , eller inte.. Allt gott

  SvaraRadera
 2. Kul att ha gamla bilder på sådant.
  Minns en lägerskola vi hade i femman, undrar om jag kan hitta mina gamla bilder från det?
  Får leta i några gamla lådor här :)

  Trevlig helg på dig.

  SvaraRadera
 3. sv: Åh tack så jätte mycket! :)

  SvaraRadera
 4. sv: tack! Det kändes dock för uppklätt för marknad, så jag bytte om igen, hehe, men den åker på för utekvällen senare :)

  SvaraRadera
 5. Å, så kul att se dessa bilder!

  SvaraRadera