söndag 23 november 2014

Recept: Kesoplättar

Äter gärna dessa igen!

Inte nog med att jag har tränat idag (det var på tiden!), jag har ätit något riktigt nyttigt också. Maken ställde sig och stekte kesoplättar. Det har vi aldrig tidigare ätit, men jag kan lova att dessa var goda!

För 4 st kesoplättar behöver du:
250 g keso
2 st ägg

Rör ihop allt och använd helst en stavmixer. Valfri smaksättning. Stek i cocosfett eller vanligt smör. Kesoplättarna kan ätas ihop med färska bär. 

En annan gång kommer jag testa att göra "toast" av två kesoplättar med ost, skinka och tomat emellan, precis som Åse Falkman Fredrikson.

Har du ätit kesoplättar? Vad tyckte du om det?

12 kommentarer:

  1. Ser gott ut och enkelt att göra, ska testa en dag, kul med nya tips på nyttiga rätter😉

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott! Jag har aldrig ätit det själv men har funderat på det många gånger. :)

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig ätit kesoplättar, men ska testa det.

    SvaraRadera
  4. sv: Du får gärna göra den du också, ju fler desto roligare :D

    Kesoplättar har jag aldrig ätit, men jag gillar keso i mat :)

    SvaraRadera
  5. ja de där åt jag mycket när jag försökt komma åt min vikt :)

    SvaraRadera
  6. ja okej kommer ja väl aldrig att bli, men de känns lite bättre nu

    SvaraRadera
  7. Aldrig testat, kanske skulle göra :)

    SvaraRadera