torsdag 23 juli 2015

Blåbärspaj


Blåbärspaj på Webern
Visst blev det en blåbärspaj igår! Vi har många bär kvar, men det kändes skönt att använda en del av bären till en smaskig paj. Vi stoppade aldrig pajen in i ugnen utan den tillagades på webern istället. Det gick så mycket snabbare. 

Så smaskigt!
Självklart serverades vaniljsås till pajen. Så himla gott det var! Vilken tur vi hade, vi kunde äta blåbärspaj även idag. Bästa fikat, ever!

15 kommentarer:

  1. Gott med paj! Tänkte också plocka blåbär i år, men i höst :)

    Sv; tack ^^

    SvaraRadera
  2. Men åh vad gott och det bakade jag också här om dagen! :-D

    SvaraRadera
  3. Gud så gott! Längtar tills blåbären mognar även här...

    SvaraRadera
  4. åh, paj och vaniljsås kommer alltid vara lika gott.

    SvaraRadera
  5. Visst är Blåbärspaj gottit ♡ ...

    SvaraRadera
  6. Jag gjorde blåbärspaj idag, mums mums :)

    SvaraRadera
  7. Åh så gott med paj. 3 nätter har jag varit en gång i New York, då med en som inte hade varit där. Köpte de som surprise resa till min fd. Hann med allt som jag hade tänkt visa honom. Så klart roligt med flera dagar men man hinner ändå med en massa. :)

    SvaraRadera
  8. Vilken kul idé att tillaga paj på grillen!

    SvaraRadera
  9. Fy sjutton vad gott det ser ut:D

    SvaraRadera