söndag 18 oktober 2015

Söndagsmiddag

Idag har vi varit och ätit middag på Fars Hatt. Vi firade pappa som har fyllt 78 år. Det känns ofattbart att han är 80 år om bara 2 år. Hursomhelst åt vi fantastiskt god mat där idag.

Förrätt
Förrätten bestod av rökt hjortstek med Pepparrots CheeseCake, Eklövssallad och äpplechutney.

Huvudrätten
Och till huvudrätt valde jag älgstek med mustig skogsvampsås, rönnbärsgelé, rårörda lingon och kokt potatis.

Dessertbordet
Här finns det finaste och det godaste dessertbordet. Det fanns fantastiskt mycket att välja emellan. Att smaka av allt går bara inte, så jag valde "bara" lite. 

Min desserttallrik
Och där var helgen slut. Begriper inte hur fort två lediga dagar kan gå. Någon mer som håller med mig om det?

4 kommentarer:

  1. Nämen gud, dör för maten!!

    SvaraRadera
  2. men jösses vilken mat..

    jag helgen gick jättefort - speciellt när man tappade nästan hela lördagen pga migrän

    SvaraRadera
  3. Så gott det ser ut. .

    Svar: Ja, nagellack är jätteskoj..

    SvaraRadera
  4. Sååå himla gott det ser ut!

    SvaraRadera