torsdag 6 december 2018

Lucka 6

Lucka 6
Då är det dags att öppna lucka nummer 6. Jag fotar inte dagligen, men under alla högtider brukar jag alltid fota en del. Oftast sparar jag själv de flesta bilderna digitalt, men vad slår att få bläddra i ett fotoalbum? Eller att få ha fotografier inramade på väggen?
Nu har du chansen att få en framkallning hos framkallabildergratis.nu till ett värde av 300:-.

Tävlingsregler:
För att delta i tävlingen, ska du beskriva bilden du skulle vilja framkalla.
LYCKA TILL!

Tävlingen avslutas den 7/12 kl. 23.59. 

45 kommentarer:

  1. Jag skulle framkalla ett foto på mina två döttrar. Det är så sällan man framkallar bilder, så det skulle bli ett riktigt fint minne.
    lottalundh@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Min favoritbild är när min lillkille sitter i en gunga för första gången och ler och tittar finurligt på mig !

    SvaraRadera
  3. Jag brukar fotta i bland men mest om det är något spesielt ♥️

    SvaraRadera
  4. Jag har länge funderat över att framkalla våra bilder från Thailand. Vi var tillsammans 24 familjemedlemmar som åkte iväg till Krabi för att umgås med varandra och ta vara på tiden. Resan ner till Phuket va den första vi gjorde tillsammans efter sisådär 15 år och jag har endast bra och mysiga minnen av den vistelsen:) Såg att det även finns vissa tjänster där man kan framkalla bilder gratis hos på guiden, jätte bra initiativ! Kram Mia


    mia89@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Jag skulle framkalla en bild utav hela min familj. Nu då vi bot i olika städer så är det viktigt att känna att man har dem nära :) och jag är med 😍

    SvaraRadera
  6. Jag skulle fota en av bilderna sen jag, sonen & min mamma var i Grekland på den allra ljuvligaste semester man kan ha! ❤️ /Diddendutt@gmail.com

    SvaraRadera
  7. Jag skulle vilja framkalla en underbar bild på min dotter som ser sin lille bror för första gången. Och har dom kärlek i blicken

    SvaraRadera
  8. Första bilden på mig, min sambo och vår son, dvs första gången vi alla tre möts på förlossningen!

    SvaraRadera
  9. Hade stått i två timmars kö för att få Lill-pojken fotograferad. Älskade lilla sonen ligger på en päls pläd. Jättefin son! (Håller tummarna!)

    SvaraRadera
  10. Jag skulle vilja framkalla bilden som jag tog när jag och killen min firade 1 år, vi var på ett helt annat ställe på den tiden och det är ändå ett fint minne att se tillbaka till. På bilden ser man en gammal brygga som går ut i vattnet.
    Email: daniellarusanen@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. En stor bild av Aleppo, Syrien, dar jag bodde innan kriget; det blir en riktig glädje att se den och ber för en återställning till frid och bättre tider dar igen. Kram och god jul!

    SvaraRadera
  12. Åh, då skulle jag absolut välja att framkalla fotot på hela familjen, jag, min man och våra två söner på 16 & 20 år, som vi tog när vi var och hälsade på stora sonen på hans 20-årsdag nere i Schweiz på hans skola där han pluggar!! Skolan ligger helt fantastiskt vackert uppe på ett berg ovanför Montreux med magnifik utsikt ut över Genèvesjön och enormt vackra bergsmassiv!!

    SvaraRadera
  13. Jag skulle framkalla en stor bild på min dotter och sätta upp på en av våra tomma väggar.

    Malinhoof@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. Isabelle Hedström6 december 2018 kl. 15:09

    Jag skulle framkalla en bild jag har på min mamma, lillasyster, mormor & jag. De 3 starkaste kvinnorna i mitt liv. Skulle pryda sig så fint hemma hos mig.

    isabellehedstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Jag skulle framkalla bild på mina fina grabbar!
    Sofie.tyren@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag skulle vilja framkalla en bild som jag tog på min son i midsommar. :)
    sillyme@edgarochjag.com

    SvaraRadera
  17. Bilderna från förra årets jul skulle vara pricken över i:et inför årets höjdpunkt som är runt hörnet. En av bilderna beskriver verkligen tusen ord och hela familjen skulle verkligen uppskatta det motivet eftersom vi är en mindre i familjen inför årets jul, därför betyder det fotot väldigt mycket för oss och behöver verkligen framkallas!

    E-post: amanda_nordh@gmail.com

    SvaraRadera
  18. En fin bild på mig och sambon :D

    SvaraRadera
  19. I flera år har jag legat på min mormor och morfar om att jag inte äger någon bild alls på de två. Det är något jag saknar, och önskar att jag hade då man aldrig vet hur många år de har kvar och när det är försent. De tog ett riktigt fint porträtt för något år sedan och min mamma har bilden hemma, så det vore så kul att få scanna in det i datorn och framkalla en förstoring på det kortet att ha här hemma på väggen.

    Kram Sanna
    mammasvardag@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Skulle framkalla bild på mina djur! Har 2 katter och 2 kaniner som skulle pryda väggen!

    SvaraRadera
  21. Jag har en jättefin bild på sonen och vår nyadopterade katt.
    De är fullkomligt bedårande båda två på den bilden.
    Miss_spock@hotmail.se

    SvaraRadera
  22. Jag skulle framkalla två stora bilder på mina två söner, en bild vardera, ca 45*45 som ska passa de två tavelramarna som står under mitt skrivbord på jobbet, i väntan på att den perfekta bilden ska komma upp på väggen. De står fortfarande där under sedan flera månader...

    SvaraRadera
  23. Jag skulle vilja förstora en bild på en katt jag har haft. Bilden är katten dom sitter på ett bord, och bakom katten ser man dess skugga. Bilden har etsat sig på min näthinna, positiv bemärkelse. Och det är nog en av de bästa bilder jag tagit.

    mixenpixen@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Roxanne Muñoz Rytting6 december 2018 kl. 19:24

    Åh! Jag har preciiiis blivit färdig med dotterns första fotoalbum! Från jag var gravid tills hon var nyfödd. Nu ska jag börja ta tag i att rensa resten (hon är tre år) så där finns en hel del jag vill framkalla. Men en bild jag tänker speciellt på är på henne och vår gamla hund som hastigt gick bort när dottern var 3 månader gammal.

    miromury@hotmail.com

    SvaraRadera
  25. Om jag hade vunnit hade jag skrivit ut mina bilder från förra årets drömresa till Asien. Jag drömmer fortfarande om hur underbart jag hade det på den resan. Att få se de bilderna i mitt hem hade förgyllt min vardag!
    tilda-bengtsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  26. Finns många bilder jag gärna skulle ha och då av min älskling Arizona. <3 Det är min katt som jag tyvärr fick ta bort i somras pga cancer. Bilden av henne som är en riktig favorit är hennes första sommar. Hon satt i trädgårdslandet och en så snopen min har hon aldrig lyckats åstadkomma igen som när en mask ringlade upp på hennes tass. Hon bara satt där helt stilla med baken rätt ner i jorden och visste inte vad hon skulle ta sig till. Såna minnen är extra skönt att minnas. <3 <3 <3

    SvaraRadera
  27. Jag skulle framkalla en bild på min dotter och mig från i somras, midsommar om jag vann 😍

    SvaraRadera
  28. Då vill jag ha en bild till barnrummet som ska sitta på tavellisten. Barnet är inte fött ännu (januari) och jag vet inte mer än så, haha! Men jag vill såklart ha en bild på vår söta kommande bebis!! :)

    SvaraRadera
  29. Bilden skulle vara första bilden tagen på lillasyster när vi kommer hem från bb och storebrors blick när han fick se henne. Oslagbar kärlek.

    SvaraRadera
  30. Jag skulle vilja ge min bästa vän en bild på min katt i tomteluva, hon älskar katten Maja och har tjatat om en sån bild men jag kommer mej inte för🐈🎅💖🌠⛄🎁

    SvaraRadera
  31. Skulle vilja framkalla bilden på vår flickan när hon kramade hennes första snögubbe!
    bibi1212@hotmail.se

    SvaraRadera
  32. Skulle vilja framkalla bilden på vår flickan när hon kramade hennes första snögubbe!
    bibi1212@hotmail.se / Becky

    SvaraRadera
  33. Skulle vilja framkalla bilden på vår flickan när hon kramade hennes första snögubbe!
    Bibbibi1212@hotmail Becky

    SvaraRadera
  34. Jag har börjat sätta upp foton av barnen på en del av en vägg här hemma men skulle vara mysigt att få upp ännu fler och även på alla andra som står oss nära <3
    klasen_@hotmail.com

    SvaraRadera
  35. Mikaela Appelkvist6 december 2018 kl. 22:50

    Den bild som jag allra helst vill framkalla är såklart fotot på vår nyfödda dotter Maya som min sambo tog ungefär 2 timmar efter födseln för snart en vecka sedan. Hon ligger så sött på mitt bröst, och hennes pyttesmå fingrar kramar sängtäcket. Kan egentligen inte med ord som nybliven mamma beskriva denna euforiska känsla! <3

    SvaraRadera
  36. Lyckades fånga min unga schäfertik Ayla i skogen i höstas. Hon står med framtassarna på en stubbe och ser så vacker ut med lite dimma i bakgrunden.
    Den vill jag framkalla.

    SvaraRadera
  37. En fin bild på sonen och min mamma som nu är en ängel <3 Skulle betyda så mycket!

    allatidersanna@hotmail.com

    SvaraRadera
  38. Jag är nybliven tvåbarnsmor och skulle framkalla det första fotot jag har på mina små busungar tillsammans!

    SvaraRadera
  39. På mina underbara djur! 2 katter och 2 kaniner! 😍 tuwws@hotmail.com

    SvaraRadera
  40. En bild från vårens studentfirande då alla tre barnen för ovanlighetens skull ställde upp på bild tillsammans. Tre somriga, glada och förväntansfulla tonåringar i en prunkande trädgård - de vill jag hänga på väggen!

    nuttilia@hotmail.com

    SvaraRadera
  41. Bilden är från min och sambons första resa tillsammans som gick till Köln. I bakgrunden syns domkyrkan. Den skulle jag så gärna få framkallad och hänga upp hemma som ett vackert minne från när vi var nykära.

    SvaraRadera
  42. Har många bilder som jag verkligen tänkt att vi vill framkalla. Fotograferar mycket men blir sällan man kommer till skott.
    Hade varit extra kul att framkalla bilder där hela familjen är samlad, men även syskonbilder på våra 3 barn och våra katter :)

    Corinacadbrand@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Jag har en bild från Hugos första biobesök för någon vecka sedan. Där han sitter i biostolen, bioduken lyser upp hans ansikte och man ser hur nöjd han är. Och resten runt honom är mörkt. Den skulle jag vilja framkalla.

    SvaraRadera
  44. En bild på Einar, fem år, som sitter på en stol och noggrant läser bruksanvisningen till sitt lego. Bredvid sitter morfar, exakt likadant, och läser bruksanvisning till sin traktor...skulle vilja framkalla den bilden och ge till morfar!
    Millan_haha@hotmail.com

    SvaraRadera