lördag 19 januari 2019

Svårt att hitta på en bra rubrik

Härligt med lördag!! Som alla lördagar uppskattar jag hundpromenaden i skogen och i dagsljus. Tänk att man kan glädjas av en sådan enkel sak. Idag var det riktigt kyligt, men det var ändå skönt. 

Så fantastiskt skönt att rulla sig!!

Vackraste!
Det här blir ett ganska innehållslöst inlägg, men idag händer det inte så mycket. Jag ska passa på att träna. Jag har inte tränat tidigare i veckan, så det är verkligen på tiden. Det är såklart bättre att bara träna en gång på en vecka än inte alls.
En ny favorit
I för övrigt har jag beställt en tröja från H&M´s hemsida. Jag brukar inte hitta något jag gillar i H&M´s butiker, men på hemsidan tycker att det finns mycket som är snyggt. Konstigt att jag inte hittar samma plagg i butik. 

Ha en fantastisk dag!


51 kommentarer:

  1. Asså den där hunden är jag ju lite kär haha han är ju så så så söt och ser ut som en liten nallebjörn 😊 mysigt att ha han i sängen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är Balder en liten nallebjörn!

      Radera
  2. Håller med om helgpromenader i dagsljus - underbart :)
    Jag hittar också alltid massor på deras hemsida men inte i butik, konstigt det där...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helgpromenaderna är de bästa så här års.

      Radera
  3. Så svårt de där med rubriker!! Riktigt kallt är det idag, glad om man får vara inne. Tröjan var riktigt snygg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att skriva en bra rubrik är riktigt svårt.

      Radera
  4. Det är väl skönt med en och annan dag utan vidare planer...och då har man ju inte heller någon anledning att inte gå och träna :-)

    SvaraRadera
  5. Skogen kan verkligen ge en ro i själen på ett särskilt vis. Som att inga problem kan komma pt en där i skogen på något sätt och fint sällskap har du ju.

    SvaraRadera
  6. Mysigt med helg promenad.
    De som finns på hms hemsida finns alltid i butik. O upplever även att hms butiker är så stökiga så kan va svårt o hitta. Men tröjan verkar mysig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ser rörigt ut i butiken, så det är väl därför inte hittar det man vill ha.

      Radera
  7. Det är alltid skönt och gå promenader när det är ljust ute tycker jag. Jag tycker att H&M har bättre utbud på webben än i butik. Kul att du hittade en sin fin tröja :)

    SvaraRadera
  8. Gud vilken söt hund svårt att inte fastna med blicken

    SvaraRadera
  9. Helt rätt! All träning är bra träning även om det bara blir en gång i veckan. Jag kom också iväg till gymmet och är supernöjd. Kommer nog få en ruskig träningsvärk imorgon och dagen efter :D

    SvaraRadera
  10. Vad härligt med en promenad i dagsljus. Överlag så tycker jag att det är lättare att hitta fina grejer på nätet än i affärer. Allt blir så oformligt när det hänger på galgar jämfört med när man ser det på en bild.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är det nog. Sedan tycker jag att det är rätt rörigt inne på H&M.

      Radera
  11. Så söt hund du har! Att träna en gång är bättre än ingen gång :)

    SvaraRadera
  12. Vilken söt hund. Vad e de för ras? 😄

    SvaraRadera
  13. Mwn gud vad mysig promenad såna härliga bilder 🙏

    SvaraRadera
  14. Men vad hunden myser i snön, lyx det såg ut!! Saknar mina små liv Såå mycket. vilken snygg tröja. Jag tycker själv att det är svårare att se allt när man går i tex hm då allt är huller om buller, men på webben är det inte riktigt så, Kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen rörigt inne på H&M!

      Radera
  15. Men åh, så fin han är! :D Och vad underbart att du kan glädjas åt en sådan "liten sak". Det tror jag att man mår bra av :)

    SvaraRadera
  16. Jag tycker att dom har mycket bättre utbud på webben än i butiken för där hittar jag typ aldrig något. Vad underbart med lite promenad i skogen :)

    SvaraRadera
  17. Håller med om att det är kallt ute men skönt att få en promenad i dagsljus :) Hunden är riktigt söt :)Så roligt att du hitta nåt som du ville ha :)

    SvaraRadera
  18. Visst är det härligt med dagsljus på helgerna brukar också gå ut o njuta av det. Håller med H&M har de roligaste kläderna på hemsidan.

    SvaraRadera
  19. Vilken fin tröja, jag gillar också att vara i skogen :)

    SvaraRadera
  20. Så fina bilder! och tröjan var jätte fin 😊

    SvaraRadera
  21. Jag har funderat på det där, det kanske är så att de har andra saker på hemsidan än i butik för att de inte har lagerplats som räcker i butikerna? Roligt att du hittade en tröja, den var faktiskt fin, gillar färgen.

    SvaraRadera
  22. Den tröjan var verkligen jätte fin, älskar disney och älskar text! Dagsljus är himla viktigt, så även om du inte kände att du hade något att skriva om, så kan jag berätta att dagsljus är super viktigt för att vi ska sova gott om nätterna. Hjärnan förstår då bättre skillnaden på dag och natt :)

    SvaraRadera
  23. Verkligen söt tröja, jag har inte handlat på HM sedan 7 år tillbaka ;). Jag hittar varken på webben eller i butiken, men ser att andra gör det ofta :).

    Absolut är en träning i veckan bättre än igen. Gillar första bilden i ditt inlägg, så mycket glädje där :)

    SvaraRadera
  24. Alltså din hund är så himla fin 😍😍

    SvaraRadera
  25. Jag förstår att det måste kännas härligt att ta promenader när det är ljust om dagarna! Härligt att återigen få komma igång med träningen, hoppas att det har gått bra! :)

    SvaraRadera
  26. Din hund är verkligen ljuvlig!😍 Jag får nästan lust att skaffa hund igen. Förstår att du vill tillbringa tid med hunden i skogen. Det är bästa platsen att njuta av livet med sin fyrfota vän❤

    SvaraRadera
  27. Så söt hund, skönt med en promenad, tröjan var ju jätteläcker 👍👍

    SvaraRadera
  28. Jag håller med dig. Jag tycker att det är så rörigt i butikerna så då ser jag liksom inte allt. Ska in och kolla nu bara för det. Kram

    SvaraRadera
  29. Det är ju så mysigt med promenader i skogen förstår att du verkligen njuter av det. Din hund är ju så fin :)

    SvaraRadera
  30. Så underbart att komma ut i skogen. Jag gillar kylan, så länge det ändå är soligt och någorlunda vindstilla. Då känns kylan så frisk :)

    SvaraRadera
  31. Det var länge sedan jag var inne på H&M, har valt att bojkotta de pga deras hemska arbetsförhållanden och utjyttjan av tredje världen. Hos oss händer det inte heller speciellt mycket idag :)

    SvaraRadera
  32. Fin tröja och jaaaa hundpromenader i skogen, är underbart =D

    SvaraRadera
  33. Åh, ibland får man ha det innehållslöst. Du lägger åtminstone ut fina bilder på hunden, och påminner oss läsare om hur kallt och härligt vintrigt det är ute nu. All is good. Ha en bra helg.

    SvaraRadera
  34. vad mysigt med en promenad i skogen så mysigt :)

    SvaraRadera
  35. Så skönt med en promenad i skogen.
    Tröjan var superfin 😍

    SvaraRadera
  36. Så otroligt skönt med promenader i skogen. :) Det är någonting jag saknsr här där jag bor.

    SvaraRadera
  37. Alla träningspass är ju bättre än inga alls! Heja dig! Visst är det härligt med krispiga vinterpromenader? Bara man klär sig rätt så spelar det ingen större roll att det är kallt ute. Är härligt att få andas in den där friska luften nu innan sommaren och kanonvärmen kommer igen ❤️

    SvaraRadera
  38. Vet att jag sagt de förr men du har så fin hund :)
    Ibland fyndar man på hm :)

    SvaraRadera
  39. Att fynda är alltid lika roligt :D
    Så fin er hund är, mysigt med långa promenader

    SvaraRadera