söndag 6 oktober 2019

Jag lever!

Jag brukar i de senaste inläggen ursäkta mig för att jag inte har bloggat på länge. Det börjar bli standard. Jag tycker egentligeninte att jag ska behöva göra det. När man jobbar 100% och har en hund som behöver sitt, så prioriterar jag inte bloggen. Jag orkar liksom inte. Jag tycker egentligen att det är väldigt roligt att blogga, men man har inte alltid något att blogga om. Sedan är det otroligt roligt att göra tillbakablickar med hjälp av bloggen. 

Shopping

I helgen har vi varit på Frölunda Torg. Det var väldigt länge sedan vi var där. Att gå i affärer över huvudtaget, var länge sedan. Det var kul att kolla på kläder. Det är inte alltid lust att göra det, faktiskt. (Det är nog ovanligt att en kvinna inte alltid gillar shopping). 


Mitt favoritcafé

Efter shoppingen fikade vi på Espresso House. Att slå sig ner efter att gått i affärer, är väldigt skönt. En god varm macka, kaffe med mjölk och ett glas apelsinjuice. Så gott det var!

Riktigt gott!


Höstmarknad

Idag blev det ett besök på höstmarknaden på Nääs fabriker. Att bara få vara här är mysigt, men det är ännu mysigare om det är marknad. Det luktar brända mandlar, eld och det bjuds på olika erbjudanden. 

Så mysigt!!!

churros

Jag blev så läskad, när jag såg flera äta spanska churros, att jag blev tvungen att köpa egna. Jag valde churros med kanel och socker. De var varma och väldigt goda, men det blev för mycket. Det blev för mycket av det goda, så jag slängde hälften. Det räckte med ett par stycken, sedan blev det fööööör sött. 

Jag hoppas ni har haft en trevlig helg, för det har jag haft! Jag hoppas att nästa vecka blir lika bra. 


22 kommentarer:

 1. esch man bloggar när man vill och kan. Kul att du kikar in iallafall! Vilka minnen, bodde i Frölunda som liten och "hängde" mycket där förr. Ser super mysigt ut.

  SvaraRadera
 2. Men vad gott och trevligt du verkar haft det!
  Förstår du lägger allt fokus på jobb och vovven! Det är som sagt viktigast! Men kul att du är tillbaka hjärtat :) 💞💜

  SvaraRadera
 3. Be aldrig om ursäkt för att din liv är så som du vill ha de. Tiden finns till de som den verkligen behöver finns till. Fina bilder <3

  SvaraRadera
 4. Man ska värkligen inte behöva be om ursäkt för att man inte hinner att göra inlägg men det är väldigt kul att läsa när du lägger ut❤️

  SvaraRadera
 5. Men åh! Espresso house 😍
  Nej du behöver inte ursäkta dig, du bloggar när du har tid helt enkelt

  SvaraRadera
 6. Så härlig helg som du har haft med lite shopping och fika. Så mysigt att gå på höstmarknad. Churros är ju så otroligt gott :)

  SvaraRadera
 7. Har också ursäktat mig många gånger, men det blir nästan tjatigt 😊 Blev första inlägget ikväll nu sen i onsdags el torsdags. Man hinner inte alltid tyvärr fastän man vill blogga.

  SvaraRadera
 8. Åh jag älskar churros.. Mums så gott det är.

  SvaraRadera
 9. Livet måste alltid gå före ❤ Kul att få läsa om dina dagar igen och vad mysigt det låter med marknad ❤

  SvaraRadera
 10. Jag håller med om att du inte behöver be om ursäkt för att du inte bloggat. Du väljer ju själv vad du vill lägga din tid på. Det är längesedan som jag var på stan med. Jag och mannen pratade om just det häromdagen att det var ett tag sedan som vi shoppade. Du verkar ha haft det väldigt trevligt iallafall. :-)

  SvaraRadera
 11. Alla behöver paus från sina sociala medier, dom finns alltid där!
  Jag brukar också pausa men det är allt för sällan, försöker tidsinställa inlägg så det kommer upp iaf sen kanske jag skriver ett inlägg då och då, när det väl finns tid! :)

  SvaraRadera
 12. Du ska inte be om ursäkt för det. Ibland räcker inte tiden tillbara. Åker gärna till Frölunda torg och handla. Kliver på vagnen utanför dörren, och kliver av i köpcentret

  SvaraRadera
 13. Frölundatorg har jag varit på son barn :). Längesen dock men jag tyckte det var kul. Förstår precis det där med att ursäkta sig, det ska man inte behöva. Livet är ändå viktigare :). Hehe du är förövrigt lik mig gällande shopping, jag gör det ytterst sällan :)

  SvaraRadera
 14. Åh så härligt allt låter. Nej men såklart ska du inte ursäkta för att du har ett liv ❤️ Espresso är 😍

  SvaraRadera
 15. Epresso House gillar jag också, samt höstmarknad hade jag älskat att gå på, så mysigt =D

  SvaraRadera
 16. Vilken mysig helg du har haft. Jag älskar att fika och kaffet på espresso house är ju så gott. Dom har mycket gott fika :)

  SvaraRadera
 17. nämen så kul med shopping och höstmarknad, men ja håller med dig jag inte alltid sugen på att shoppa heller. Men när ja väl har lust är det kul :D <3

  SvaraRadera
 18. Inga ursäkter ska behövas fina di
  Mysigt med höstmarknad och churries

  SvaraRadera
 19. Ibland får bloggem komma sist 😀

  SvaraRadera
 20. Jag har aldrig provat sånna, kanske borde göra det ❤
  Espresso house är en av mina favoriter också ❤

  SvaraRadera
 21. Blir ju ibland så med bloggandet, orken finns inte där! Så himla roligt att få shoppat och komma iväg på höstmarknad, det är ju så mysigt ☺️

  SvaraRadera
 22. Fina Nääs, måste åka dit snart för det var påtok för längesedan sist, tycker det är så fint där. Ja samma här, på stan orkar jag nästan aldrig gå lägre

  SvaraRadera