lördag 11 augusti 2012

Solig lördag!


Jag har inte gjort något särskilt idag. Sådana dagar älskar jag! Att inte ha någonting inplanerat är guld värt. Jag har väl egentligen bara njutit av det vackra vädret. Hundpromenader har det förstås blivit. Hunden fick ta sig ett morgondopp, men jag vågade inte hoppa i, även om det såg rätt skönt ut när Yambo simmade. Jag har tränat på gymmet, läst ute på altanen och käkat en god laxpaj som min man lagade till.

Hoppas du också har fått njuta av solen idag!

11 kommentarer:

 1. Låter som ni haft en kanon dag :-) . Härligt för Yambo att simma lite :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. så mysigt det ser ut och låter =) Kram

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen härligt väder igår, men tyvärr blev det molnigt lagom till kvällen, så något stjärnfall fick man aldrig se :/

  Sv: Ja, det tog slut mellan oss i förra veckan.

  SvaraRadera
 4. Glömde tipsa dig om hur du kan få dom däringa skorna nästan gratis, du kan ansöka om att bli fashion hunter på oasap (sidan man beställer från). Det enda man behöver göra är att lägga upp en banner på sin blogg och sedan vänta på att bli godkänd. Då får man 30 dollar att shoppa för (fraktfritt!) skorna kostar 40. Sedan bloggar man om det man betsällt, och får nya pengar. Win-win. Hojta till om du vill ha länken och mer info om hur du går tillväga.

  SvaraRadera
 5. Härligt att göra ingenting!! =)) (maten serverad gör ju inte saken sämre;)

  SvaraRadera
 6. Underbart & jag har njutit av sooooooooolen :D
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 7. Sv: Nja, beslutet var väl inte gemensamt så sett, men det blev tyvärr som det blev. Lyckligtvis så gick allt lugnt till, och vi är fortfarande vänner.

  SvaraRadera
 8. Skönt med dagar och inte göra något på! :)

  SvaraRadera