söndag 5 augusti 2012

Wild OnesJag gillar verkligen denna låt med Flo Rida. Det är gött att hitta låtar man fastnar för. Detta är en låt jag kan tänka mig att lägga in i min iPod. När man tränar är det roligare med bra låtar. Efter ett tag tröttnar man ju på en del och då behöver iPoden fyllas på med någonting nytt. Detta skulle kunna vara en av de nya som jag kan lägga in.

8 kommentarer:

 1. Bra låt där.
  Ha en fin söndag :)

  SvaraRadera
 2. Heey, har startat igång en mini bloppis på bloggen, checka gärna om det finns nått du är intresserad utav!! :)

  SvaraRadera
 3. Har en tävling på bloggen du kanske vill vara med i!
  Du hittar den här: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/08/02/8359498-tavling-i-samarbete-med-caseappse/#kommentarer

  SvaraRadera
 4. Det är den verkligen!

  SvaraRadera
 5. Visst är den bra?! :D

  SvaraRadera
 6. den är rätt skön, men det tog mig några lyssningar innan jag började gilla den :P

  SvaraRadera